:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Žitelji ruskog grada Danilov iz Jaroslavske oblasti tvrde da su ih protekle noći posetili vanzemaljci. Očevici kažu da su primetili veliku vatrenu loptu koja je nekoliko minuta kružila nad gradom a zatim iščezla, navode ruske "Vesti".
Nepoznati objekat koji je privukao pažnju brojnih prolaznika nije veliko iznenadjenje za žitelje Danilova. To je, kako ističu, četvrti slučaj pojave NLO u toku ovog meseca.
Očevici kažu da su videli na fonu tamnog neba veliki balon narandžaste boje koji se kretao iznad železničkih šina i ka gradskoj pekari.
Sećajući se svog susreta s nepoznatim, mesni žitelj Jurij Nikolajev kaže da je prošle godine lovio patke i kada je krenuo kući poljanu kojom je išao obasjala je jarka svetlost.
Da bi odgonetnuli o čemu se radi Danilovci su se obratili jaroslavskim ufolozima, a oni planiraju da naredni susret s NLO zabeleže kamerama.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Neka svrate malo i kod nas, da se upoznamo k'o ljudi
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
| ~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Neka svrate malo i kod nas, da se upoznamo k'o ljudi  | Vanzemaljci... ih, ma ništa ti ne brini, svratili su oni već, i dolaze i ovdje na Forum
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ma znam, ali eto stiže i rodbina, valja se upoznati
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Ma to Rusi isprobavaju neko novo oruzje ili avion ili nesto trece. Nije da ne verujem u vanzemaljce, vec predpostavljam da su na nivou razvoja buba svabe.
I zasto bi oni posetili tamo neko rusko selo?! Ja da sam im vodja, isao bih u Njujork.
|
|
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
cccc zasto me ovo ne cudi...Rusi su to ....i ja cisto sumnjam da su to bili vanzemaljci, pre ce biti neki tajni Ruski program
|
|
 |
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124

|
|
| Citat: | | pre ce biti neki tajni Ruski program |
...ili previse stare dobre ruske vodke.
|
_________________ "Ali znaj, cuces plac uvek kada uzmes mac, jedino ljubav sme s nule da pokrene sve" |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
aha, jos da su to bili vanzemaljci... ko zna da li su bili trezni kad su vidjeli to
|
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Il kominovaTa varijanta - neki pilot iz "tajnog programa" se nalizo pa svratio do rodnog sela da pozdravi staramajku
|
|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
i ja sam danas otisla do agencije za ove nase novine ovde i rekla im da su vanzemaljci kod mene bili i rekli su mi da ce sigurno u novinama objaviti
ma to je bilo previse vodke u gradu
|
|
|
| |
|
 |
little_angel_and_devil Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Maj 2007 Poruke: 39 Mesto: hell

|
|