www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ruski grad Danilov posetili vanzemaljci!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 9:03 pm    Naslov poruke: Ruski grad Danilov posetili vanzemaljci! Na vrh strane Na dno strane

Žitelji ruskog grada Danilov iz Jaroslavske oblasti tvrde da su ih protekle noći posetili vanzemaljci. Očevici kažu da su primetili veliku vatrenu loptu koja je nekoliko minuta kružila nad gradom a zatim iščezla, navode ruske "Vesti".
Nepoznati objekat koji je privukao pažnju brojnih prolaznika nije veliko iznenadjenje za žitelje Danilova. To je, kako ističu, četvrti slučaj pojave NLO u toku ovog meseca.
Očevici kažu da su videli na fonu tamnog neba veliki balon narandžaste boje koji se kretao iznad železničkih šina i ka gradskoj pekari.
Sećajući se svog susreta s nepoznatim, mesni žitelj Jurij Nikolajev kaže da je prošle godine lovio patke i kada je krenuo kući poljanu kojom je išao obasjala je jarka svetlost.
Da bi odgonetnuli o čemu se radi Danilovci su se obratili jaroslavskim ufolozima, a oni planiraju da naredni susret s NLO zabeleže kamerama.

(Tanjug)

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka svrate malo i kod nas, da se upoznamo k'o ljudi Mr. Green

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:
Neka svrate malo i kod nas, da se upoznamo k'o ljudi Mr. Green
Vanzemaljci... ih, ma ništa ti ne brini, svratili su oni već, i dolaze i ovdje na Forum Mr. Green

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma znam, ali eto stiže i rodbina, valja se upoznati Mr. Green

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma to Rusi isprobavaju neko novo oruzje ili avion ili nesto trece. Nije da ne verujem u vanzemaljce, vec predpostavljam da su na nivou razvoja buba svabe.
I zasto bi oni posetili tamo neko rusko selo?! Ja da sam im vodja, isao bih u Njujork. Mr. Green

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cccc zasto me ovo ne cudi...Rusi su to Laughing ....i ja cisto sumnjam da su to bili vanzemaljci, pre ce biti neki tajni Ruski program Laughing

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
pre ce biti neki tajni Ruski program

...ili previse stare dobre ruske vodke.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 6:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aha, jos da su to bili vanzemaljci... ko zna da li su bili trezni kad su vidjeli to Mr. Green

~ Banetova Žena ~

cika Kure
Majstor
Majstor

Godine: 54

Datum registracije: 25 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 8:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Il kominovaTa varijanta - neki pilot iz "tajnog programa" se nalizo pa svratio do rodnog sela da pozdravi staramajku Laughing

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja sam danas otisla do agencije za ove nase novine ovde i rekla im da su vanzemaljci kod mene bili Laughing i rekli su mi da ce sigurno u novinama objaviti Razz

ma to je bilo previse vodke u gradu Laughing Laughing Mr. Green

little_angel_and_devil
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Maj 2007
Mesto: hell

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cool Cool
Sto ne svrate i kod nas

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ruski grad Danilov posetili vanzemaljci! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon