www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ Izbor za mistera "Domaci.de 2007" ~
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  

Glasajte za jednog od ponudjenih kandidata. Slike su na prvoj strani ove teme.
coco_bill
4%
 4%  [ 11 ]
Jerotije
4%
 4%  [ 12 ]
Jale21
14%
 14%  [ 34 ]
Paja1911
0%
 0%  [ 1 ]
Milann89
4%
 4%  [ 10 ]
GroundZero
4%
 4%  [ 12 ]
Velja25
1%
 1%  [ 3 ]
Ohanzee
4%
 4%  [ 10 ]
David 1986
3%
 3%  [ 8 ]
*Trola41*
8%
 8%  [ 20 ]
Bojan_kralj
4%
 4%  [ 11 ]
Dreamwalker
1%
 1%  [ 4 ]
bane42
0%
 0%  [ 1 ]
_GentlemaN_
2%
 2%  [ 7 ]
sErgey
1%
 1%  [ 3 ]
Fanatic_ns
11%
 11%  [ 28 ]
ihihih
9%
 9%  [ 24 ]
Boky
0%
 0%  [ 1 ]
Dakilica
9%
 9%  [ 23 ]
Konjanik
2%
 2%  [ 7 ]
CatchTheWreck
1%
 1%  [ 4 ]
losmi200
0%
 0%  [ 2 ]
Durlanac
2%
 2%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 241

Autor Poruka
Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*kissy* je napisao/la sledeće:
moj glas je otisao,zna on kome Embarassed

koli je taj sretnik?

ja skupio več 4 glasa Laughing Laughing

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 58

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Trola41* je napisao/la sledeće:
naravno da je sve igra,neki ovo mnoooogo ozbiljno svataju ! Razz Smile

Ja licno ne vidim razloga da se ovo i ne shvati ozbiljno, ti mozda vidis?

Zar mora i ovde da se rusi neciji trud i zalaganje da se ovo obavi koliko je god moguce realno i fer a da ne dolaze neka decurlija koja nemaju bolja posla nego da registruju nekoliko naloga i glasaju bez veze?

Ne znam da li si svestan toga koliki je posao da se srede samo prva dva posta ove teme i teme izbora za miss, da se povade sve slicice i postave da bude sve pregledno, da se svaka slicica smanji i sve to sredi da lici na nesto? Da jesi, siguran sam da ne bi napisao ono gore sto sam citirao.

Ne znam po cemu se vidi bilo koji razlog da se ovo sve ne shvati bar malo ozbiljno iako nema nagrade iako nema nicega ali svi koji ucestvuju ucestvuju iz razonode i razloga koji se zove "DRUZENJE" i zasto to ne bi bilo ozbiljno?

Ne znam ali bih voleo da znam pa molim te, uputi me.
Pogotovu me uputi u to zasto to moraju da budu uvek jedni te isti clanovi koji od SVEGA na ovom forumu prave budalestinu ili bar pokusaju to.

Da ne idemo na ovoj temi dalje OT, ako imas zelju da me uputis, uradi to preko PP molim te a ovde da pustimo clanove koji imaju osecaj za ozbiljnost da nastave sa izborima.

Hvala

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 5:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mirko29 je napisao/la sledeće:
Kolega Coco,dobio moj glas Wink (toliko mi lici na trac patriju da je to neverovatno)

Hvala, kolega. Baš si me nasmejao.

Usput, da se zahvalim ostalih 5 članova koji su glasali za mene. Embarassed Bilo namerno, bilo slučajno. Cool

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 41

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

glas sam dala davidu,da mogu 23 dobio bi svih 23 Mr. Green

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Zar mora i ovde da se rusi neciji trud i zalaganje da se ovo obavi koliko je god moguce realno i fer a da ne dolaze neka decurlija koja nemaju bolja posla nego da registruju nekoliko naloga i glasaju bez veze?

nije valjda da i toga ima? Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nažalost, da. Sad

Ne želim da još više komplikujem anketu, ali ako budem morao da vijam ko je više puta glasao... Trebaće mi puno vremena, ali ako mi nije bilo teško ono linkovanje na prvoj strani, onda neće ni ovo.

A kad nađem, ako nađem... jao si ga majci! Evil or Very Mad

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

David 1986
-Pežo boy-
<b>-Pežo boy-</b>

Datum registracije: 20 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*zečica* je napisao/la sledeće:
glas sam dala davidu,da mogu 23 dobio bi svih 23 Mr. Green

Hvala ti frendice
23 puse ti saljem

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Godine: 38

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zahvaljujem "nepoznatom chlanu" na glasu Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 41

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izgleda da ce trola biti mister... neka se pripremi miss aleksica za naseg mistera, ipak dve lepote idu zajedno Very Happy Very Happy

Sta kazete Very Happy

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jale21 je napisao/la sledeće:
Izgleda da ce trola biti mister... neka se pripremi miss aleksica za naseg mistera, ipak dve lepote idu zajedno Very Happy Very Happy

Sta kazete Very Happy

Polako, nije proslo ni tri dana glasanja, a ti proglasavas pobednike. Ima jos 27 celih dana da ljudi glasaju, a ja jos nisam upotrebio onih mojih 768 nick-ova. Mr. Green

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e, ja sam glasao za Jeruuuu (jerotija)... zasto?
ni sam ne znam...
1. da bi imali isto bodova....
2. posto sam operisan od muske lepote i ne mogu da glasam za "lepog" muskarca... a Jerotije mi je po postovima zanimljiv
3. Vrsnjak je
4. I zato sto mi je konkurencija kod Annabel_Lee Mr. Green (to on misli Mr. Green )
5. Da mu pokazem da iako ja glasam za njega ... bice iza mene na kraju glasanja Mr. Green

Very Happy Very Happy Very Happy

*Trola41*
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 26 Mar 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 03, 2007 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Jale21 je napisao/la sledeće:
Izgleda da ce trola biti mister... neka se pripremi miss aleksica za naseg mistera, ipak dve lepote idu zajedno :D :D

Sta kazete :D

Polako, nije proslo ni tri dana glasanja, a ti proglasavas pobednike. Ima jos 27 celih dana da ljudi glasaju, a ja jos nisam upotrebio onih mojih 768 nick-ova. :mrgreen:

ovo je lepo receno
i ispravno totalno
ja molim sve prisutne da ne glasaju za mene, jer : ruzan sam,debeo sam , nikakav sam,ogavan sam gad sam i pokvaren sam
za mene mogu samo da glasaju braca i sestre od kojih sam i dobio 4 glasa,iako nisam ih zeleo,oduzmite ih i eto 13-4 = 9 znaci imam 9 i iskreno voleo bih da dakilica pobedi,jer decko je brate mili NAJLEPSI!
iako sam muskarac stojim kod ovoga
a sto se mene tiche ja sam sa nekim stvarima odavno zavrsio ;)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> ~ Izbor za mistera "Domaci.de 2007" ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  sledeća
Strana 6 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon