:: |
| Glasajte za jednog od ponudjenih kandidata. Slike su na prvoj strani ove teme. |
| coco_bill |
|
4% |
[ 11 ] |
| Jerotije |
|
4% |
[ 12 ] |
| Jale21 |
|
14% |
[ 34 ] |
| Paja1911 |
|
0% |
[ 1 ] |
| Milann89 |
|
4% |
[ 10 ] |
| GroundZero |
|
4% |
[ 12 ] |
| Velja25 |
|
1% |
[ 3 ] |
| Ohanzee |
|
4% |
[ 10 ] |
| David 1986 |
|
3% |
[ 8 ] |
| *Trola41* |
|
8% |
[ 20 ] |
| Bojan_kralj |
|
4% |
[ 11 ] |
| Dreamwalker |
|
1% |
[ 4 ] |
| bane42 |
|
0% |
[ 1 ] |
| _GentlemaN_ |
|
2% |
[ 7 ] |
| sErgey |
|
1% |
[ 3 ] |
| Fanatic_ns |
|
11% |
[ 28 ] |
| ihihih |
|
9% |
[ 24 ] |
| Boky |
|
0% |
[ 1 ] |
| Dakilica |
|
9% |
[ 23 ] |
| Konjanik |
|
2% |
[ 7 ] |
| CatchTheWreck |
|
1% |
[ 4 ] |
| losmi200 |
|
0% |
[ 2 ] |
| Durlanac |
|
2% |
[ 5 ] |
|
| Ukupno glasova : 241 |
|
| Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
| *kissy* je napisao/la sledeće: | moj glas je otisao,zna on kome  |
koli je taj sretnik?
ja skupio več 4 glasa
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 58
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
| *Trola41* je napisao/la sledeće: | naravno da je sve igra,neki ovo mnoooogo ozbiljno svataju !  |
Ja licno ne vidim razloga da se ovo i ne shvati ozbiljno, ti mozda vidis?
Zar mora i ovde da se rusi neciji trud i zalaganje da se ovo obavi koliko je god moguce realno i fer a da ne dolaze neka decurlija koja nemaju bolja posla nego da registruju nekoliko naloga i glasaju bez veze?
Ne znam da li si svestan toga koliki je posao da se srede samo prva dva posta ove teme i teme izbora za miss, da se povade sve slicice i postave da bude sve pregledno, da se svaka slicica smanji i sve to sredi da lici na nesto? Da jesi, siguran sam da ne bi napisao ono gore sto sam citirao.
Ne znam po cemu se vidi bilo koji razlog da se ovo sve ne shvati bar malo ozbiljno iako nema nagrade iako nema nicega ali svi koji ucestvuju ucestvuju iz razonode i razloga koji se zove "DRUZENJE" i zasto to ne bi bilo ozbiljno?
Ne znam ali bih voleo da znam pa molim te, uputi me.
Pogotovu me uputi u to zasto to moraju da budu uvek jedni te isti clanovi koji od SVEGA na ovom forumu prave budalestinu ili bar pokusaju to.
Da ne idemo na ovoj temi dalje OT, ako imas zelju da me uputis, uradi to preko PP molim te a ovde da pustimo clanove koji imaju osecaj za ozbiljnost da nastave sa izborima.
Hvala
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| mirko29 je napisao/la sledeće: | Kolega Coco,dobio moj glas (toliko mi lici na trac patriju da je to neverovatno) |
Hvala, kolega. Baš si me nasmejao.
Usput, da se zahvalim ostalih 5 članova koji su glasali za mene. Bilo namerno, bilo slučajno.
|
|
 |
*zečica* -fatalna zavodnica-

|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje

|
|
glas sam dala davidu,da mogu 23 dobio bi svih 23
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
 |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
| Citat: | | Zar mora i ovde da se rusi neciji trud i zalaganje da se ovo obavi koliko je god moguce realno i fer a da ne dolaze neka decurlija koja nemaju bolja posla nego da registruju nekoliko naloga i glasaju bez veze? |
nije valjda da i toga ima?
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Nažalost, da.
Ne želim da još više komplikujem anketu, ali ako budem morao da vijam ko je više puta glasao... Trebaće mi puno vremena, ali ako mi nije bilo teško ono linkovanje na prvoj strani, onda neće ni ovo.
A kad nađem, ako nađem... jao si ga majci!
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
| *zečica* je napisao/la sledeće: | glas sam dala davidu,da mogu 23 dobio bi svih 23  |
Hvala ti frendice
23 puse ti saljem
|
|
|
| |
|
 |
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

|
|
Zahvaljujem "nepoznatom chlanu" na glasu
|
|
 |
Jale21 Mister Domaći.de 2007

|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
| Jale21 je napisao/la sledeće: | Izgleda da ce trola biti mister... neka se pripremi miss aleksica za naseg mistera, ipak dve lepote idu zajedno
Sta kazete  |
Polako, nije proslo ni tri dana glasanja, a ti proglasavas pobednike. Ima jos 27 celih dana da ljudi glasaju, a ja jos nisam upotrebio onih mojih 768 nick-ova.
|
|
|
| |
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
e, ja sam glasao za Jeruuuu (jerotija)... zasto?
ni sam ne znam...
1. da bi imali isto bodova....
2. posto sam operisan od muske lepote i ne mogu da glasam za "lepog" muskarca... a Jerotije mi je po postovima zanimljiv
3. Vrsnjak je
4. I zato sto mi je konkurencija kod Annabel_Lee (to on misli )
5. Da mu pokazem da iako ja glasam za njega ... bice iza mene na kraju glasanja
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
| |
|
 |
*Trola41* Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd

|
|
| jerotije je napisao/la sledeće: | | Jale21 je napisao/la sledeće: | Izgleda da ce trola biti mister... neka se pripremi miss aleksica za naseg mistera, ipak dve lepote idu zajedno :D :D
Sta kazete :D |
Polako, nije proslo ni tri dana glasanja, a ti proglasavas pobednike. Ima jos 27 celih dana da ljudi glasaju, a ja jos nisam upotrebio onih mojih 768 nick-ova. :mrgreen: |
ovo je lepo receno
i ispravno totalno
ja molim sve prisutne da ne glasaju za mene, jer : ruzan sam,debeo sam , nikakav sam,ogavan sam gad sam i pokvaren sam
za mene mogu samo da glasaju braca i sestre od kojih sam i dobio 4 glasa,iako nisam ih zeleo,oduzmite ih i eto 13-4 = 9 znaci imam 9 i iskreno voleo bih da dakilica pobedi,jer decko je brate mili NAJLEPSI!
iako sam muskarac stojim kod ovoga
a sto se mene tiche ja sam sa nekim stvarima odavno zavrsio ;)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|