:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Naša najbolja teniserka Jelena Janković ponudila je novčanu pomoć Nišliji Zoranu Bogdanoviću, kome je 19. avgusta izgoreo stan dok je u komšiluku gledao njen meč sa Žistin Enan u finalu turnira u Torontu.
Jankovićeva je tek nedavno saznala za nezgodu koja je zadesila njenog obožavaoca, pa mu je preko svog portparola poručila da želi da mu pomogne. Malerozni Bogdanović, međutim, odbio je juče tu velikodušnu ponudu, smatrajući da je taj novac nekom daleko potrebniji.
- Nemojte da brinete za mene. Ja ću sa onim čime raspolažem obnoviti svoj stan. Najvažnija mi je moja privatnost, pa zato ne želim da budem deo bilo kakvog medijskog spektakla - kratko je za Press prokomentarisao Bogdanović svoju odluku da odbije ponuđenu pomoć.
Bogdanović živi sam u stanu u ulici Stefana Prvovenčanog u Nišu, bez struje i telefona, koji su mu isključeni zbog neplaćanja. Umesto sijalice za osvetljenje, koristi sveće, što je bio i uzrok vatrene stihije u avgustu, koja mu je skoro potpuno uništila dom.
U trenutku požara, Bogdanović je bio u gradu, pa su njegove komšije pozvale vatrogasce koji su vatru ubrzo ugasili. U požaru je izgorelo celokupno pokućstvo, a vatra se proširila i na susedni stan. Povređenih u požaru nije bilo zahvaljujući blagovremenoj intervenciji vatrogasaca.
Baksuzni Bogdanović tada je kazao da je otišao do centra grada da bi u nekom od kafića u centru pratio teniski meč Jelene Janković i Žistin Enan. Pre izlaska iz kuće, kako je naveo, ugasio je sveću. Međutim, kad se vratio, komšije su mu saopštile da se iz njegovog stana oseća miris paljevine. Kad je otvorio vrata stana, ugledao je svoj dom u plamenu. Vatrogasci su uspeli da ugase požar, ali je pričinjena velika materijalna šteta, jer je, osim Bogdanovićevog pokućstva, oštećena i stolarija susednih stanova. Prema njegovim pretpostavkama, sveća nije bila sasvim ugašena, pa je promaja raspalila plamen koji je zahvatio veliku količinu hartije koja se nalazila u stanu.
Obnova stana i zgrade u zastoju
Bogdanovićevi poznanici kažu za Press da ih ne iznenađuje njegova odluka da odbije pomoć, jer je reč o „čoveku sa specifičnim stavovima". Kako naglašavaju, on nije u stanju da od svojih sredstava obnovi stan, jer nema nikakvih redovnih prihoda. Da obnova stana nije daleko odmakla, svedoče pocrneli zidovi i spaljena fasada zgrade na petom spratu, na kom se nalazi Bogdanovićev stan. Ipak, njegov ponos bio je jači, te je odlučio da odbije pomoć, koliko god mu ona bila potrebna.
(PRESS)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
ma mislim da ce mu Jelena ipak nekako pomoci
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^me too
ipak,zao mi maleroznog gospodina
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ne vidim razlog zasto je odbio .. zanima me kako ce da izgradi stan ako su mu sve ostalo iskljucili jer nije placao
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
ne razumem razlog zasto je odbio...
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Pa valjda mu bilo stid....
|
|
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
| |
|
 |
dejansm Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Nov 2007 Poruke: 15

|
|
to je bio onaj fazon:da me je jos jednom pitala uzeo bih..
|
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
|
Ja cu samo da kazem svaka mu cast! Covek kada ostane bez icega, ima samo svoj ponos. Ako i to proda, onda vise nije covek.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ne razumem takve ljude nema nista ,cak i jedva prezivljava a ovamo odbija ljudsku pomoc .Nije mi jasan uopste
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
|
E pa, jbg, ima nas raznih...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|