www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odbio pomoć Džej Džej!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 12:12 pm    Naslov poruke: Odbio pomoć Džej Džej! Na vrh strane Na dno strane

Naša najbolja teniserka Jelena Janković ponudila je novčanu pomoć Nišliji Zoranu Bogdanoviću, kome je 19. avgusta izgoreo stan dok je u komšiluku gledao njen meč sa Žistin Enan u finalu turnira u Torontu.
Jankovićeva je tek nedavno saznala za nezgodu koja je zadesila njenog obožavaoca, pa mu je preko svog portparola poručila da želi da mu pomogne. Malerozni Bogdanović, međutim, odbio je juče tu velikodušnu ponudu, smatrajući da je taj novac nekom daleko potrebniji.
- Nemojte da brinete za mene. Ja ću sa onim čime raspolažem obnoviti svoj stan. Najvažnija mi je moja privatnost, pa zato ne želim da budem deo bilo kakvog medijskog spektakla - kratko je za Press prokomentarisao Bogdanović svoju odluku da odbije ponuđenu pomoć.
Bogdanović živi sam u stanu u ulici Stefana Prvovenčanog u Nišu, bez struje i telefona, koji su mu isključeni zbog neplaćanja. Umesto sijalice za osvetljenje, koristi sveće, što je bio i uzrok vatrene stihije u avgustu, koja mu je skoro potpuno uništila dom.
U trenutku požara, Bogdanović je bio u gradu, pa su njegove komšije pozvale vatrogasce koji su vatru ubrzo ugasili. U požaru je izgorelo celokupno pokućstvo, a vatra se proširila i na susedni stan. Povređenih u požaru nije bilo zahvaljujući blagovremenoj intervenciji vatrogasaca.
Baksuzni Bogdanović tada je kazao da je otišao do centra grada da bi u nekom od kafića u centru pratio teniski meč Jelene Janković i Žistin Enan. Pre izlaska iz kuće, kako je naveo, ugasio je sveću. Međutim, kad se vratio, komšije su mu saopštile da se iz njegovog stana oseća miris paljevine. Kad je otvorio vrata stana, ugledao je svoj dom u plamenu. Vatrogasci su uspeli da ugase požar, ali je pričinjena velika materijalna šteta, jer je, osim Bogdanovićevog pokućstva, oštećena i stolarija susednih stanova. Prema njegovim pretpostavkama, sveća nije bila sasvim ugašena, pa je promaja raspalila plamen koji je zahvatio veliku količinu hartije koja se nalazila u stanu.

Obnova stana i zgrade u zastoju
Bogdanovićevi poznanici kažu za Press da ih ne iznenađuje njegova odluka da odbije pomoć, jer je reč o „čoveku sa specifičnim stavovima". Kako naglašavaju, on nije u stanju da od svojih sredstava obnovi stan, jer nema nikakvih redovnih prihoda. Da obnova stana nije daleko odmakla, svedoče pocrneli zidovi i spaljena fasada zgrade na petom spratu, na kom se nalazi Bogdanovićev stan. Ipak, njegov ponos bio je jači, te je odlučio da odbije pomoć, koliko god mu ona bila potrebna.

(PRESS)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma mislim da ce mu Jelena ipak nekako pomoci

" I know the way to fuck them all...."

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^me too Smile
ipak,zao mi maleroznog gospodina Rolling Eyes

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne vidim razlog zasto je odbio .. zanima me kako ce da izgradi stan ako su mu sve ostalo iskljucili jer nije placao Rolling Eyes

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne razumem razlog zasto je odbio...

~ Banetova Žena ~

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa valjda mu bilo stid....

Dejan71
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 17 Feb 2006
Mesto: NBGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto ljudi sto cudi!

dejansm
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 08, 2007 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je bio onaj fazon:da me je jos jednom pitala uzeo bih.. Smile

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 09, 2007 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja cu samo da kazem svaka mu cast! Covek kada ostane bez icega, ima samo svoj ponos. Ako i to proda, onda vise nije covek.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne razumem takve ljude nema nista ,cak i jedva prezivljava a ovamo odbija ljudsku pomoc .Nije mi jasan uopste

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa, jbg, ima nas raznih...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Odbio pomoć Džej Džej! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon