:: |
| Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Legenda nemačkog i svetskog fudbala i nekadašnji trener beogradskog "Partizana" Lotar Mateus demantovao je informacije da je prihvatio da za mesečnu platu od 5000€ vodi selekciju Bosne i Hercegovine.
- Haha, prvi put čujem. O kojoj poziciji je reč? - upitao je začuđeni Mateus novinare mostarskog "Dnevnog lista" koji su ga kontaktirali telefonom.
Kada su mu preneli informaciju da je navodno dao pisanu potvrdu da će preuzeti selekciju BiH, Mateus je izjavio:
- Pre desetak dana zvao me neko iz Saveza BiH i pitao me da li sam zainteresovan za saradnju. Rekao sam im da su praznici i da ne želim da se opterećujem takvim razgovorima i da nisam zainteresovan.
Potpredsednik FS BiH Bogdan Čeko izjavio je "Nezavisnim novinama" da je lično razgovarao sa Mateusom i da je dobio pisanu potvrdu da on pristaje.
Izvor: Dnevnik
|
|
 |
sansei Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 89 Mesto: Sarajevo

|
|
|
ma ja al na njemackom sport1 portalu reko da je prico sa savezom kao za savjetnika a ovaj novinar napominje kako je prije madjarske isto govorio kako nema sanse da ih preuzme.
|
_________________ biti pokoren,a vladati osvajacem- najveca je zenska vrlina! |
|
| |
|
 |
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica

|
|
|
Ma glavu dajem da ce mateus na ljeto da zavrsi u Partizan
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|