www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Lotar Mateus ipak neće u Bosnu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 8:27 pm    Naslov poruke: Lotar Mateus ipak neće u Bosnu Na vrh strane Na dno strane

Legenda nemačkog i svetskog fudbala i nekadašnji trener beogradskog "Partizana" Lotar Mateus demantovao je informacije da je prihvatio da za mesečnu platu od 5000€ vodi selekciju Bosne i Hercegovine.

- Haha, prvi put čujem. O kojoj poziciji je reč? - upitao je začuđeni Mateus novinare mostarskog "Dnevnog lista" koji su ga kontaktirali telefonom.

Kada su mu preneli informaciju da je navodno dao pisanu potvrdu da će preuzeti selekciju BiH, Mateus je izjavio:
- Pre desetak dana zvao me neko iz Saveza BiH i pitao me da li sam zainteresovan za saradnju. Rekao sam im da su praznici i da ne želim da se opterećujem takvim razgovorima i da nisam zainteresovan.

Potpredsednik FS BiH Bogdan Čeko izjavio je "Nezavisnim novinama" da je lično razgovarao sa Mateusom i da je dobio pisanu potvrdu da on pristaje.

Izvor: Dnevnik

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

sansei
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Okt 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ja al na njemackom sport1 portalu reko da je prico sa savezom kao za savjetnika a ovaj novinar napominje kako je prije madjarske isto govorio kako nema sanse da ih preuzme.

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma glavu dajem da ce mateus na ljeto da zavrsi u Partizan

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Lotar Mateus ipak neće u Bosnu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon