www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Psi rastrgli ženu!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Psi rastrgli ženu! Na vrh strane Na dno strane

Emerencija Lošonc (72) iz Bogaraša kod Sente, koju su na smrt izujedali psi rase pit bul terijer sahranjena je juče na Gradskom groblju u Senti u prisustvu supruga i najbliže rodbine.
Ona je krenula sa svog salaša u subotu 29. decembra oko 13,30 časova prečicom do prodavnice u selu. Prolazeći kraj susednog salaša Dušana Miloševića (54) iz Sente, na nju su nasrnuli njegovi psi rase pit-bul terijer i mešanac pit-bula i engleskog buldoga. Nesrećnu ženu su bukvalno rastrgli ugrizima po rukama, nogama, vratu i čitavom telu. Provela je na hladnoći teško povređena 3,5 sata, kada su je primetile komšije i javile vlasniku pasa, policiji i hitnoj pomoći. I pored ukazane pomoći, preminula je 31. decembra.
- Rekla je da će se brzo vratiti. Samo da trkne do prodavnice. Išla je prečicom, kao i uvek do tada, a ovde živimo već 45 godina. Kako je nije bilo ni do 16.30 sati, zabrinuo sam se i krenuo da je potražim. Sreo sam jedna kola u tom pravcu koja su se brzo okrenula i udaljila. Ni slutio nisam šta se dogodilo. Oko 21 sat javili su mi iz policije da su je našli i da je smeštena u bolnicu. Otišao sam odmah do nje. Bila je svesna iako sa strašnim ozledama po celom telu. Objasnila mi je gde joj se nalazi zdravstvena knjižica i da je donesem u bolnicu. Sutradan su mi lekari rekli da je u komi i da ne može da komunicira, a dan kasnije je preminula - očajan je suprug Janoš Lošonc (76) koga smo sreli sa rodbinom na senćanskom Gradskom groblju.
- Žalili smo se na ove pse i ranije. Nisu to psi za salaš, a posebno kada vlasnik nije sa njima. Evo vidite šta se dogodilo, to je strašno. Ne mogu da zamislim kakve je muke trpela u borbi sa krvožednim psima - govori kroz suze Piroška Feješ, Janošova sestra.
Iren Kalinić kuma pokojne Emerencije kaže da su Lošoncovi pre četiri meseca doživeli tragediju kada su izgubili sina Roberta (47).
- Teško je doživela ovaj gubitak i jedva se oporavila. Šta je sada preostalo Janošu kada je ostao sam - govori Iren.
Policijska uprava iz Kikinde saopštila je da će protiv vlasnika pasa Dušana Miloševića i njegovih sinova Vučića (24) i Strahinje (20) iz Sente, nakon rasvetljavanja svih okolnosti događaja, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su počinili teška dela protiv opšte sigurnosti.

(Blic)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strasno!!! Sad
vlasnicima te vrste kerova treba dobra ekipa psihijatara.
sta ce im ta vrsta psa, bre?
ni lepi nisu Confused

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 39

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Užas... U kojim mukama je umrla ta sirota žena... Nemam riječi Neutral

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 8:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Takve pse treba zakonom zabraniti

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 41

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se iskreno rečeno povraća od pasa. Znam da će mnogi skočit na mene, ali cijeli život nijedan pas koji je prošao kraj mene nije bio niti mazan, niti lijep, niti dobar, niti vidim bilo kakvu vrijednost u njima.
Valjda sam odrasla uz slične bijesne kerove pa nisam stekla tu neku ljubav i brigu prema njima, pa imam takvo mišljenje.

Da je bar više ljudi koji o svojemu psu lijepo brinu i hrane ga a ne onda da ga puste na ulicu po gradu ?! Normalni ljudi čuvaju psa, šetaju ga i vaspitavaju. A nije samo ovo slučaj. Tako su psi i bebu rastrgli. Pa eto.

Toliko o ljudima. Kakva smo mi stoka.

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam se naježila čitajući ovo.... Sad
strašno da vlasnik takve pse pušta da okolo šetkaju sami...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Psi rastrgli ženu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon