:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Emerencija Lošonc (72) iz Bogaraša kod Sente, koju su na smrt izujedali psi rase pit bul terijer sahranjena je juče na Gradskom groblju u Senti u prisustvu supruga i najbliže rodbine.
Ona je krenula sa svog salaša u subotu 29. decembra oko 13,30 časova prečicom do prodavnice u selu. Prolazeći kraj susednog salaša Dušana Miloševića (54) iz Sente, na nju su nasrnuli njegovi psi rase pit-bul terijer i mešanac pit-bula i engleskog buldoga. Nesrećnu ženu su bukvalno rastrgli ugrizima po rukama, nogama, vratu i čitavom telu. Provela je na hladnoći teško povređena 3,5 sata, kada su je primetile komšije i javile vlasniku pasa, policiji i hitnoj pomoći. I pored ukazane pomoći, preminula je 31. decembra.
- Rekla je da će se brzo vratiti. Samo da trkne do prodavnice. Išla je prečicom, kao i uvek do tada, a ovde živimo već 45 godina. Kako je nije bilo ni do 16.30 sati, zabrinuo sam se i krenuo da je potražim. Sreo sam jedna kola u tom pravcu koja su se brzo okrenula i udaljila. Ni slutio nisam šta se dogodilo. Oko 21 sat javili su mi iz policije da su je našli i da je smeštena u bolnicu. Otišao sam odmah do nje. Bila je svesna iako sa strašnim ozledama po celom telu. Objasnila mi je gde joj se nalazi zdravstvena knjižica i da je donesem u bolnicu. Sutradan su mi lekari rekli da je u komi i da ne može da komunicira, a dan kasnije je preminula - očajan je suprug Janoš Lošonc (76) koga smo sreli sa rodbinom na senćanskom Gradskom groblju.
- Žalili smo se na ove pse i ranije. Nisu to psi za salaš, a posebno kada vlasnik nije sa njima. Evo vidite šta se dogodilo, to je strašno. Ne mogu da zamislim kakve je muke trpela u borbi sa krvožednim psima - govori kroz suze Piroška Feješ, Janošova sestra.
Iren Kalinić kuma pokojne Emerencije kaže da su Lošoncovi pre četiri meseca doživeli tragediju kada su izgubili sina Roberta (47).
- Teško je doživela ovaj gubitak i jedva se oporavila. Šta je sada preostalo Janošu kada je ostao sam - govori Iren.
Policijska uprava iz Kikinde saopštila je da će protiv vlasnika pasa Dušana Miloševića i njegovih sinova Vučića (24) i Strahinje (20) iz Sente, nakon rasvetljavanja svih okolnosti događaja, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su počinili teška dela protiv opšte sigurnosti.
(Blic)
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
strasno!!!
vlasnicima te vrste kerova treba dobra ekipa psihijatara.
sta ce im ta vrsta psa, bre?
ni lepi nisu
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Užas... U kojim mukama je umrla ta sirota žena... Nemam riječi
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Takve pse treba zakonom zabraniti
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Meni se iskreno rečeno povraća od pasa. Znam da će mnogi skočit na mene, ali cijeli život nijedan pas koji je prošao kraj mene nije bio niti mazan, niti lijep, niti dobar, niti vidim bilo kakvu vrijednost u njima.
Valjda sam odrasla uz slične bijesne kerove pa nisam stekla tu neku ljubav i brigu prema njima, pa imam takvo mišljenje.
Da je bar više ljudi koji o svojemu psu lijepo brinu i hrane ga a ne onda da ga puste na ulicu po gradu ?! Normalni ljudi čuvaju psa, šetaju ga i vaspitavaju. A nije samo ovo slučaj. Tako su psi i bebu rastrgli. Pa eto.
Toliko o ljudima. Kakva smo mi stoka.
|
|
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
ja sam se naježila čitajući ovo....
strašno da vlasnik takve pse pušta da okolo šetkaju sami...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|