www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Johnny-Delija na 3 spratu...
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam!

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo, bravo! Very Happy Čestitke povodom trojčice i samo napred! Mr. Green

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dragi prijatelju...

Čestitke povodom 3 slatkog sprata Mr. Green
I da se još dugo družimo i da čitamo tvoje postiće..
Ljubin te Wink

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam delijo Very Happy....i zelim ti da zvezda izgubi svaki naredni mec protiv partizana Very Happy

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 07, 2008 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve cestitke i od mene Delijo Very Happy

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 1:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E,pa ljudi da vam se zahvalim.Toliko sam ''razvlačio'' svoje forumsko ''bitisanje'' na drugom spratu da mi je pripala muka od toga(a i od silne čokolade koje sam jeo za Novu Godinu Mr. Green ) da sam rešio da se popnem na treći sprat(čisto da vidim kako je dok se ne popnem na četvrti).Posle svega,ipak mi je drago što sam još uvek (re)aktivni član ovog foruma.Imali ste,veliki broj vas,da bude u (ne)prilici da posmatrate razne faze mog ponašanja ovde na forumu:od ekstremno detinjastog(pitajte nastasenjku šta to pod ovim podrazumevam) do delimično normalnog i uvek obojenog neozbiljnošću,često i sarkazmom.Da sam na 2. spratu sigurno bih rekao mnogo toga lošeg o ovom forumu,a sad kad sam na trećem situacija je skroz suprotna.Prosto,ja,najveće ’’dete’’ ovog foruma,večiti inadžija i večiti buntovnik i protivnik bilo kakvog autoriteta sam shvatio da nije tako strašno i ''igrati'' po pravilima koji je drugi odredio.Drago mi je da imam prilike da budem u kontaktu sa puno dobrih ljudi,sa puno pametnih i obrazovanih ljudi(eto,nisam samo ja Pametnjaković Mladji ima i starijih ''pametnjakovića'' od mene Laughing ) od kojih može mnogo toga da se nauči.Priznajem da sam u mnoštvu tema ovde uspeo da rešim neke svoje nedoumice u vezi mnogih stvari.
E,'ajd' sad da se zahvalim ljudima:

nextajox – Hvala što si me prva ''primetila'' na trećem spratu,tj. drago mi je da čim si me videla,odmah si me spazila. Laughing
Anđela – Hvala ti,andjele.Ti si duša ovog foruma. Very Happy
Gertie – Ma,naravno.Ideeeeeeeeeeeeemo.Ma trčaćemo ako treba. Laughing
Devojka od čokolade – Hvala.I ja se slažem sa svim što su ovi ispred tebe rekli o ovom po forum veoma radosnom dogadjaju. Mr. Green
Annabel_Lee – Hvala ti što voliš da me čitaš.Da te obradujem:počeću sa pisanjem romana.Doduše,ne znam ni kako će se zvati,ni o čemu će se raditi,ali nema veze.Kad već voliš da me čitaš,onda ima da pišem.Želje čitaoca moraju da se ispoštuju. Laughing Razz Mr. Green
slavica_m – E,daklem...pardnon,dakle...pa hvala ti. Very Happy
jecika_84 – Grazie,спасибо,danke,...itd.(i tako to). Very Happy
Lane86 – Hvala.Ne brini ostaću onakav kakav sam. Laughing
đavolče – Ma,hvala i tebi. Very Happy
granger – Thanks! Very Happy
maLena puLa – Hvala. Very Happy
Vilenjakinja – Hval i tebi. Very Happy Wink
maucetung – Thank you,bre.Ovo vino je fenomenalno.Živeli. Very Happy
Shiseido – Hvala,hvala. Very Happy
Idealno_losha – Ma ljubin i ja tebe,lipa moja! Very Happy
Bojan_kralj – Ma,hvala ti na ''lepim'' željama.I ne brini:Partizan će pobedjivati Zvezdu,ali lane kad svane,tj. prošle godine u ovo vreme. Mr. Green
Sascha336 – Hvala,Delijo,brate moj. Very Happy

Kao i obično,hvala mojoj porodici,bližoj i daljoj rodbini,prijateljima,neprijateljima i svima ostalima koji me (ne) vole.Hoću da kažem da ću se i dalje boriti za miru sve...tu...čekaj,bre,pa nije ovo izbor za miss...a i ja nisam žensko,tj. kandidatkinja za miss...hmmmm...lepo ja reko',svašta se dešava kad se pretera sa čokoladom.Začas mozak prestane da radi normalno. Mr. Green Razz
Kao i uvek,hvala Crvenoj Zvezdi,zato što postoji da bih je obožavao. Very Happy
Hvala kompaniji ADIDAS na jedanaestogodišnjem sponzorisanju(doduše oni još uvek i ne znaju da me sponzorišu) uz nadu da ćemo uspešnu saradnju nastasviti i u buduće. Razz Laughing
Hvala i nekim lepim koleginicama sa mog fakulteta,zato što razbijaju stereotip da je moj fakultet ’’muški’’ i da tamo ima 2 i po lepe devojke. Laughing Razz Razz Razz
Hvala našim teniserima za sve što su učinili za nas prošle godine i što su učinili da budem još više zainteresovan i da još više volim tenis,a teniserke pogotovo. Mr. Green Kao po običaju,hvala:Mariji Kirilenko ,ali,naravno i Ani Ivanović,Jeleni Janković,kao i Ani Čekvetazde,Danijeli Hatuhovoj,Mariji Šarapovoj,...,zato što su mnooogo lepe,bre i zato što zbog njih(da ne lažem,najviše zbog ove prvospomenute teniserke) ne propuštam prenose mečeva WTA turnira Laughing .A,naravno posebno hvala i Ani Kurnjikovoj,zbog koje sam i zavoleo tenis(čitaj teniserke) Razz .Doduše volim ja da gledam ATP turnire,ali tad sam skoncentrisan na samu igru,a ne na one koji igraju. Razz
Koristim ovu priliku da pozdravim malog Milojicu iz Kuškundaljeva Laughing i da mu poželim srećnu vožnju novog bicikla sa osamnaest brzina Mr. Green kojeg je dobio za Novu Godinu i da mu poručim da sačeka da malo otopli i da se istopi ovaj sneg,da ne vozi dete po ovoj hladnoći,a njegovoj porodici želim prijatno popodne. Mr. Green Razz Mr. Green Razz Mr. Green Razz
Pored toga Milojicinom bratu od tetke,Trpimiru Laughing ,čestistam polazak u vojsku,u martu,sa željom da bude što bolji vojnik,da mu vojnički dani što brže prodju i da ga sreća prati uz pesmu Dobrivoja Topalovića:''Vojsko moja,vojsko moja,ne zovi me sada...''. Mr. Green Pozdravu se pridružuju porodica,mnogobrojna rodbina i prijatelji. Laughing Razz
Na kraju da napomenem da pozdravljam svog kuma Čučimira Laughing ,takodje iz Kuškundaljeva,i da mu poručim da nemam nameru da mu još uvak vratim onih 1000 evra koje planiram da pozajmim još od prošle godine,jer sam,trenutno u nekim dugovima. Laughing Kuma nikako da ''na'vatam'',pošto ga kuma Stanika Mr. Green ,vešto krije od mene,jer zna zašto ga tražim.Al’ neka i njoj poručujem da joj je bolje da mi ne krije kuma od mene,jer ću po celom Kuškundaljevu da razglasim da sam je video kako se vozi na traktoru sa kumovim bratom od ujaka Stanojlom. Mr. Green
E,tako! Razz

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Čet Jan 10, 2008 9:09 am; ukupno izmenjena 1 put

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 9:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad bi reko da sam čeko, slagao bi, ako kažem nisam vidio do danas, istinu bi zborio, pa biram ovo drugo. Johnny, sve najbolje, uz tvoje postove, bili oni djetinjasti Wink ili ne, čovjeku dođe da bi sa tobom postovo po čitav dan. Nastavi tako, ništa ne fali!

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad pre treci sprat ? sam nesto propustio?

necu stari nick da pominjem Wink
tvoji postovi vrede troduplo jer se zaneses kad kuckas , idemo dalje...

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jooooj komsija!!! Kako bese ono: komsiji se pozeli da mu umre krava, jel da? E ja to nikako ne zelim... Cak ni ne znam gde bi kravu kod nas u komsiluku nasli... Hmmm kada bolje porazmislim, ni zooloski vrt nije daleko... Druze moj, na zalost te nisam dugo ovde videla... I tek sada videh da si posle duge i teske borbe ipak pobedio onaj drugi sprat... Svaka cast... Pisalo danas u "politci" da si vec krenuo u osvajanje treceg. E pa druze moj, samo nam ti ostani takav kakav si. Ne menjaj se nikako. Jedinstven, originalan, ponekada buntovnik... Lepo je citati to sto ti pises... Moglo bi toga da bude i mnogo vise (sta mislis o tome?). Ajde Johnny, potrudi se malo...

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik - Ma kad ti,druže,kažeš,ima tako i da bude. Very Happy

dreamwalker - Ono jes',stvarno.Čim dune malo jači vetar,ja bivam pomalo zanesen pa kad krenem da kuckam,mene baš krene... Mr. Green ...

*miss jr* - He-he,komšinice,za kravu ne brini.Kad sam ja video da usred Zemuna koze pasu travu,naći će se i na Vračaru negde mesto da pričuvam tu kravu. Laughing

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 17, 2008 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E bas me interesuje, gde ce kod nas u komsiluku krave da pasu.... Nekada to nije bio problem, ali sada...

Ksenijaa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Feb 2005
Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 1:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka Ti cast Delijaa..! Very Happy ..I Tebe ne poznajem, ali mislim da sam Te malo upoznala kroz ovo pisanje..pa eto i ja se dugo neckam ovde na 2om spratu, pa bi mozda bio tako ljubazna da mi bacis neki konopac sa 3eg sprata, pa kad tad povuci potegni..da bi ja stigla do 3eg sreceg sprata.. Mr. Green Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Johnny-Delija na 3 spratu... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon