:: |
Autor |
Poruka |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Bravo, bravo! Čestitke povodom trojčice i samo napred!
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Dragi prijatelju...
Čestitke povodom 3 slatkog sprata
I da se još dugo družimo i da čitamo tvoje postiće..
Ljubin te
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Cestitam delijo ....i zelim ti da zvezda izgubi svaki naredni mec protiv partizana
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
sve cestitke i od mene Delijo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
E,pa ljudi da vam se zahvalim.Toliko sam ''razvlačio'' svoje forumsko ''bitisanje'' na drugom spratu da mi je pripala muka od toga(a i od silne čokolade koje sam jeo za Novu Godinu ) da sam rešio da se popnem na treći sprat(čisto da vidim kako je dok se ne popnem na četvrti).Posle svega,ipak mi je drago što sam još uvek (re)aktivni član ovog foruma.Imali ste,veliki broj vas,da bude u (ne)prilici da posmatrate razne faze mog ponašanja ovde na forumu:od ekstremno detinjastog(pitajte nastasenjku šta to pod ovim podrazumevam) do delimično normalnog i uvek obojenog neozbiljnošću,često i sarkazmom.Da sam na 2. spratu sigurno bih rekao mnogo toga lošeg o ovom forumu,a sad kad sam na trećem situacija je skroz suprotna.Prosto,ja,najveće ’’dete’’ ovog foruma,večiti inadžija i večiti buntovnik i protivnik bilo kakvog autoriteta sam shvatio da nije tako strašno i ''igrati'' po pravilima koji je drugi odredio.Drago mi je da imam prilike da budem u kontaktu sa puno dobrih ljudi,sa puno pametnih i obrazovanih ljudi(eto,nisam samo ja Pametnjaković Mladji ima i starijih ''pametnjakovića'' od mene ) od kojih može mnogo toga da se nauči.Priznajem da sam u mnoštvu tema ovde uspeo da rešim neke svoje nedoumice u vezi mnogih stvari.
E,'ajd' sad da se zahvalim ljudima:
nextajox – Hvala što si me prva ''primetila'' na trećem spratu,tj. drago mi je da čim si me videla,odmah si me spazila.
Anđela – Hvala ti,andjele.Ti si duša ovog foruma.
Gertie – Ma,naravno.Ideeeeeeeeeeeeemo.Ma trčaćemo ako treba.
Devojka od čokolade – Hvala.I ja se slažem sa svim što su ovi ispred tebe rekli o ovom po forum veoma radosnom dogadjaju.
Annabel_Lee – Hvala ti što voliš da me čitaš.Da te obradujem:počeću sa pisanjem romana.Doduše,ne znam ni kako će se zvati,ni o čemu će se raditi,ali nema veze.Kad već voliš da me čitaš,onda ima da pišem.Želje čitaoca moraju da se ispoštuju.
slavica_m – E,daklem...pardnon,dakle...pa hvala ti.
jecika_84 – Grazie,спасибо,danke,...itd.(i tako to).
Lane86 – Hvala.Ne brini ostaću onakav kakav sam.
đavolče – Ma,hvala i tebi.
granger – Thanks!
maLena puLa – Hvala.
Vilenjakinja – Hval i tebi.
maucetung – Thank you,bre.Ovo vino je fenomenalno.Živeli.
Shiseido – Hvala,hvala.
Idealno_losha – Ma ljubin i ja tebe,lipa moja!
Bojan_kralj – Ma,hvala ti na ''lepim'' željama.I ne brini:Partizan će pobedjivati Zvezdu,ali lane kad svane,tj. prošle godine u ovo vreme.
Sascha336 – Hvala,Delijo,brate moj.
Kao i obično,hvala mojoj porodici,bližoj i daljoj rodbini,prijateljima,neprijateljima i svima ostalima koji me (ne) vole.Hoću da kažem da ću se i dalje boriti za miru sve...tu...čekaj,bre,pa nije ovo izbor za miss...a i ja nisam žensko,tj. kandidatkinja za miss...hmmmm...lepo ja reko',svašta se dešava kad se pretera sa čokoladom.Začas mozak prestane da radi normalno.
Kao i uvek,hvala Crvenoj Zvezdi,zato što postoji da bih je obožavao.
Hvala kompaniji ADIDAS na jedanaestogodišnjem sponzorisanju(doduše oni još uvek i ne znaju da me sponzorišu) uz nadu da ćemo uspešnu saradnju nastasviti i u buduće.
Hvala i nekim lepim koleginicama sa mog fakulteta,zato što razbijaju stereotip da je moj fakultet ’’muški’’ i da tamo ima 2 i po lepe devojke.
Hvala našim teniserima za sve što su učinili za nas prošle godine i što su učinili da budem još više zainteresovan i da još više volim tenis,a teniserke pogotovo. Kao po običaju,hvala:Mariji Kirilenko ,ali,naravno i Ani Ivanović,Jeleni Janković,kao i Ani Čekvetazde,Danijeli Hatuhovoj,Mariji Šarapovoj,...,zato što su mnooogo lepe,bre i zato što zbog njih(da ne lažem,najviše zbog ove prvospomenute teniserke) ne propuštam prenose mečeva WTA turnira .A,naravno posebno hvala i Ani Kurnjikovoj,zbog koje sam i zavoleo tenis(čitaj teniserke) .Doduše volim ja da gledam ATP turnire,ali tad sam skoncentrisan na samu igru,a ne na one koji igraju.
Koristim ovu priliku da pozdravim malog Milojicu iz Kuškundaljeva i da mu poželim srećnu vožnju novog bicikla sa osamnaest brzina kojeg je dobio za Novu Godinu i da mu poručim da sačeka da malo otopli i da se istopi ovaj sneg,da ne vozi dete po ovoj hladnoći,a njegovoj porodici želim prijatno popodne.
Pored toga Milojicinom bratu od tetke,Trpimiru ,čestistam polazak u vojsku,u martu,sa željom da bude što bolji vojnik,da mu vojnički dani što brže prodju i da ga sreća prati uz pesmu Dobrivoja Topalovića:''Vojsko moja,vojsko moja,ne zovi me sada...''. Pozdravu se pridružuju porodica,mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Na kraju da napomenem da pozdravljam svog kuma Čučimira ,takodje iz Kuškundaljeva,i da mu poručim da nemam nameru da mu još uvak vratim onih 1000 evra koje planiram da pozajmim još od prošle godine,jer sam,trenutno u nekim dugovima. Kuma nikako da ''na'vatam'',pošto ga kuma Stanika ,vešto krije od mene,jer zna zašto ga tražim.Al’ neka i njoj poručujem da joj je bolje da mi ne krije kuma od mene,jer ću po celom Kuškundaljevu da razglasim da sam je video kako se vozi na traktoru sa kumovim bratom od ujaka Stanojlom.
E,tako!
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Čet Jan 10, 2008 9:09 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Kad bi reko da sam čeko, slagao bi, ako kažem nisam vidio do danas, istinu bi zborio, pa biram ovo drugo. Johnny, sve najbolje, uz tvoje postove, bili oni djetinjasti ili ne, čovjeku dođe da bi sa tobom postovo po čitav dan. Nastavi tako, ništa ne fali!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
kad pre treci sprat ? sam nesto propustio?
necu stari nick da pominjem
tvoji postovi vrede troduplo jer se zaneses kad kuckas , idemo dalje...
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Jooooj komsija!!! Kako bese ono: komsiji se pozeli da mu umre krava, jel da? E ja to nikako ne zelim... Cak ni ne znam gde bi kravu kod nas u komsiluku nasli... Hmmm kada bolje porazmislim, ni zooloski vrt nije daleko... Druze moj, na zalost te nisam dugo ovde videla... I tek sada videh da si posle duge i teske borbe ipak pobedio onaj drugi sprat... Svaka cast... Pisalo danas u "politci" da si vec krenuo u osvajanje treceg. E pa druze moj, samo nam ti ostani takav kakav si. Ne menjaj se nikako. Jedinstven, originalan, ponekada buntovnik... Lepo je citati to sto ti pises... Moglo bi toga da bude i mnogo vise (sta mislis o tome?). Ajde Johnny, potrudi se malo...
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Konjanik - Ma kad ti,druže,kažeš,ima tako i da bude.
dreamwalker - Ono jes',stvarno.Čim dune malo jači vetar,ja bivam pomalo zanesen pa kad krenem da kuckam,mene baš krene... ...
*miss jr* - He-he,komšinice,za kravu ne brini.Kad sam ja video da usred Zemuna koze pasu travu,naći će se i na Vračaru negde mesto da pričuvam tu kravu.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
E bas me interesuje, gde ce kod nas u komsiluku krave da pasu.... Nekada to nije bio problem, ali sada...
|
|
|
|
 |
Ksenijaa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 2609 Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

|
|
Svaka Ti cast Delijaa..! ..I Tebe ne poznajem, ali mislim da sam Te malo upoznala kroz ovo pisanje..pa eto i ja se dugo neckam ovde na 2om spratu, pa bi mozda bio tako ljubazna da mi bacis neki konopac sa 3eg sprata, pa kad tad povuci potegni..da bi ja stigla do 3eg sreceg sprata..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|