www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stigao najjeftiniji automobil na svetu!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
cika Kure je napisao/la sledeće:
Daj dacho ne s..i, 20 godina star jugo je 20 puta bolji auto od ovog ...

ps ja sam veliki protivnik i kriticar juga al posle ovog Rolling Eyes

A po cemu je to jugo bolji od ovog? Bas me zanima.

Je l' zna neko kad ce se pojaviti kod nas u prodaji i koliko ce kostati ovaj "luksuzni"?

Kolko ja znam i ovi obicni ce da se pojave tek za 2 godine van Indije tako da... Razz imash josh vremena da se predomislish Laughing Laughing

Btw, priznajem da nisam gledao izveshtaje sa crash testova ali...kontam da te udari sa strane bilo shta jace od opela i bicesh proshlost... Rolling Eyes

Btw, Yugo je bar imao radio za razliku od ovog Mr. Green

The tears of a clown make the whole world laugh.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, a radio je dodatna oprema . Mr. Green
Kako sam ja cuo, pravice se po evropskim standardima euro 4 (a jugo ne zadovoljava ni euro 3), tako da mislim da ce biti dovoljno bezbedan. Ni smart ne izgleda sigurno pa mu se vrata normalno otvaraju i pri udaru od 120 km/h. Izgled ponekad moze da prevari. Wink

A posto si toliko nepoverljiv, evo nasao sam podatak.

Code:
The car has air conditioning, but no power steering, reclining seats or radio. The company claims mileage of 20 km per litre. It has passed the full frontal crash test, the offset and side-crash test to meet the international safety norms.

Poslednja prepravka: jerotije datum Sub Jan 12, 2008 11:03 pm; ukupno izmenjena 1 put

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kume...iskreno pre bih ti preporucio da kupish trotinet jer ovo cudo...ako razvije 100 nizbrdo castim Laughing Laughing Laughing

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne zurim nigde Wink I moj kadet to tesko da moze. Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tvoj kadet to ipak moze makar teshko...sa onim gumama...ovaj nece daleko Laughing Laughing Laughing

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze, al preko 90 hauba pocne da se trese pa se plasim da mi se ne zalepi za facu. Mr. Green

Nadam se da si procitao ovo.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Khm, svetske norme, da...da se proveri dal ima i tu jednu zvezdicu Laughing Laughing Laughing A ovo za air-condition nesam siguran da ima...jedino ako otvorish prozor, citao sam pune specifikacije i nigde to nisam nashao.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Stigao najjeftiniji automobil na svetu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon