:: |
| Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Da, a radio je dodatna oprema .
Kako sam ja cuo, pravice se po evropskim standardima euro 4 (a jugo ne zadovoljava ni euro 3), tako da mislim da ce biti dovoljno bezbedan. Ni smart ne izgleda sigurno pa mu se vrata normalno otvaraju i pri udaru od 120 km/h. Izgled ponekad moze da prevari.
A posto si toliko nepoverljiv, evo nasao sam podatak.
| Code: | | The car has air conditioning, but no power steering, reclining seats or radio. The company claims mileage of 20 km per litre. It has passed the full frontal crash test, the offset and side-crash test to meet the international safety norms. |
|
Poslednja prepravka: jerotije datum Sub Jan 12, 2008 11:03 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |

|

|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|

|
|
Ja ne zurim nigde I moj kadet to tesko da moze.
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|

|
|
Moze, al preko 90 hauba pocne da se trese pa se plasim da mi se ne zalepi za facu.
Nadam se da si procitao ovo.
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|