:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Konceptualna umetnica iz Leskovca Jovana Dimitrijević pokrenula je građansku inicijativu za promenu naziva ulice 28. marta u tom gradu u ulicu nedavno preminulog australijskog glumca Hita Ledžera.
Za nekoliko dana peticiju je potpisalo samo 20 Leskovčana, rekla je Dimitrijevićeva Beti, ali je rekla da se nada da će tokom narednih dana potpisa biti više.
"Sutra uveče ću u centru Leskovca postaviti štand, a na video bimu će se vrteti dokumentarac o životu Hita Ledžera, jer većina građana ni ne zna ko je on", rekla je Dimitrijevićeva i dodala da je Ulicu 28. marta izabrala kako se ne bi ogrešila o nekog velikana.
"Većina ne zna ko je Hit Ledžer, ali još veći broj njih ne zna šta predstalja 28. mart", ubeđena je ova umetnica i obožavateljka pokojnog glumca.
"Znam da ova peticija neće proći, ali ja njome želim da ohrabrim Leksovčane da se late sličnog posla kad god im se nešto ne sviđa, ili žele da promene nešto", dodala je Dimitrijevićeva.
Ledžer, nominovan za Oskara za ulogu gej kauboja u filmu "Planina Broukbek" Anga Lija, preminuo je nedavno od prevelike doze lekova. Policija je njegovu smrt proglasila nesrećnim slučajem.
(Beta/MONDO)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
uz svo postovanje prema preminulom Hitu ali ovo je glupo...
a Milenko? a Laza? a Tose?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 34
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | uz svo postovanje prema preminulom Hitu ali ovo je glupo...
a Milenko? a Laza? a Tose? |
Slažem se...
Ne znam samo zašto je to sama predložila, kad je rekla da većina ljudi ni ne zna ko je bio Heath...
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
O pokojnicima sve najlepše, ali...
Nije da Leskovčani ne znaju ko je on nego znaju da je glumio u filmu "Brokeback (or lower) mountain".
Šalu na stranu, apsolutno se slažem sa Dameski i vrlo rado bih dodao na tu listu i Pavarotija. Jeste da nije naš, ali je par puta dolazio u Srbiju.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa imamo i mi svoje ljude koje treba spomenuti a ne nekog stranca za koga si svi Srbi teroristi i loši ljudi .to bi bila najveća glupost od nastanka SCG
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Sad sam se nešto setio. Ulice dobijaju imena po ljudima koji su za nešto zaslužni i koji treba da služe za primer narednim generacijama.
A Hit se predozirao.
|
|
 |
gandalf 999 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 101

|
|
Ha ha ha a mogla bi se ulica zvati i po njoj,salu na stranu takva se rodi jednom u milion godina
|
_________________ [CENTER]
GLEDAJTE KA SUNCU U ZORU PETOGA DANA
|
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
I ja sam ga volela, hocu i moja ulica tako da se zove
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|