www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ulica Hita Ledžera u Leskovcu?!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 1:04 pm    Naslov poruke: Ulica Hita Ledžera u Leskovcu?! Na vrh strane Na dno strane

Konceptualna umetnica iz Leskovca Jovana Dimitrijević pokrenula je građansku inicijativu za promenu naziva ulice 28. marta u tom gradu u ulicu nedavno preminulog australijskog glumca Hita Ledžera.
Za nekoliko dana peticiju je potpisalo samo 20 Leskovčana, rekla je Dimitrijevićeva Beti, ali je rekla da se nada da će tokom narednih dana potpisa biti više.
"Sutra uveče ću u centru Leskovca postaviti štand, a na video bimu će se vrteti dokumentarac o životu Hita Ledžera, jer većina građana ni ne zna ko je on", rekla je Dimitrijevićeva i dodala da je Ulicu 28. marta izabrala kako se ne bi ogrešila o nekog velikana.
"Većina ne zna ko je Hit Ledžer, ali još veći broj njih ne zna šta predstalja 28. mart", ubeđena je ova umetnica i obožavateljka pokojnog glumca.
"Znam da ova peticija neće proći, ali ja njome želim da ohrabrim Leksovčane da se late sličnog posla kad god im se nešto ne sviđa, ili žele da promene nešto", dodala je Dimitrijevićeva.
Ledžer, nominovan za Oskara za ulogu gej kauboja u filmu "Planina Broukbek" Anga Lija, preminuo je nedavno od prevelike doze lekova. Policija je njegovu smrt proglasila nesrećnim slučajem.

(Beta/MONDO)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uz svo postovanje prema preminulom Hitu ali ovo je glupo...

a Milenko? a Laza? a Tose?

" I know the way to fuck them all...."

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 34

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
uz svo postovanje prema preminulom Hitu ali ovo je glupo...

a Milenko? a Laza? a Tose?

Slažem se...

Ne znam samo zašto je to sama predložila, kad je rekla da većina ljudi ni ne zna ko je bio Heath... Rolling Eyes

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O pokojnicima sve najlepše, ali...

Nije da Leskovčani ne znaju ko je on nego znaju da je glumio u filmu "Brokeback (or lower) mountain". Razz

Šalu na stranu, apsolutno se slažem sa Dameski i vrlo rado bih dodao na tu listu i Pavarotija. Jeste da nije naš, ali je par puta dolazio u Srbiju.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 3:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa imamo i mi svoje ljude koje treba spomenuti a ne nekog stranca za koga si svi Srbi teroristi i loši ljudi .to bi bila najveća glupost od nastanka SCG

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 7:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad sam se nešto setio. Ulice dobijaju imena po ljudima koji su za nešto zaslužni i koji treba da služe za primer narednim generacijama.

A Hit se predozirao. Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

gandalf 999
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Avg 2007

newzealand.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 9:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ha ha ha a mogla bi se ulica zvati i po njoj,salu na stranu takva se rodi jednom u milion godina

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 16 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2008 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam ga volela, hocu i moja ulica tako da se zove Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ulica Hita Ledžera u Leskovcu?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon