www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nestala 15-ogodisnja devojka u Novom Sadu u klubu 'Fusion'
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
majdica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 27 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 7:02 pm    Naslov poruke: Nestala 15-ogodisnja devojka u Novom Sadu u klubu Na vrh strane Na dno strane

E mene samo zanima sta se na kraju desilo sa devojkom? Da li su je nashli ili sta? Confused Devojka mi je nenormalno poznata,ne znam odakle ali poznata mi je. .

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tice devojke .. vidim da se jos nista ne zna o njoj i ne vidim poentu kako cemo ista saznati i ovako i onako posto ocigledno ljudi koji i znaju nesto o njoj nece sigurno nista reci ..

E sad .. kao sto rece moj zemo Konjanik .. mozemo mi pricati sta hocemo ali jedini ljudi koji su u efektu od ovog nestanka porodica i prijatelji te iste devojke .. e sad .. ne znam da li je neko od clanova prijatelj te devojke .. ali znam samo da ako je iko saznao nesto, do sad bi se to saznalo .. nadam se samo da nije nista strasno bilo i nadam se da ce konacno Srbija kao zemlja nesto uciniti povodom ovoga da se jednostavno pocne, polako ali sigurno, situacija u zemlji popravljati kako mlade osobe poput ove devojke ne bih ispastale ..

tina_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da li je devojcica pronadjena? da li neko zna sta ima novo?

MERLINKA-PG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jul 2006
Mesto: ...znam za jedan grad gde si wecno mlad....

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi samo recite ako bilo kakvih vijesti bude....
Najbitnije je to...A ja imam jos nade da je djevojhcica ziva ... Sad

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po NS pricaju da se bacila u Dunav. Ne znam da li je tacno. PO novinama i na vestima nema nikakvih novosti (saopstenja)

Sad Sad

Strasno u svakom slucaju!

tina_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam svasta procitala boze mili, nadjena je u dunavu , nadjena je izbodena nozem, kako ljudi svasta pricaju, ja sam zaznala da je ona nestala jer sam slucajno dosla na ovaj forum da pogledam kakvih pesama ima, pojma nisam imala sta se desava.
niti negde pise o istrazi i sta ima novo. ako iko zna neka javi ali samo ako je pouzdana informacija

Igsy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Feb 2008
Mesto: Split

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

šteta

KK_Niksic_15
~<2_High_4_U>~
<b>~<2_High_4_U>~</b>

Godine: 33

Datum registracije: 21 Jan 2008
Mesto: Niksic,Montenegro...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi ce da pricaju i da pricaju,a u stvari nista dobro nece da ispricaju..Vecina od ovoga su nagadjanja,al ipak samo nam to i ostaje,da nagadjamo.............. Confused Neutral

majdica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 27 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma i ta policija jbt,radi se o 15-godisnjoj devojchici a oni imaju vremena.Pa ja da sam u policiji trazhila bih je i danju i notju,bez pauze jbt....njima kao da nije stalo da je nadju Confused ........a i budimo realni,netju da nagadjam ali ljudi proshlo je koliko? 12 dana....ja svakim danom sve manje verujem da je zhiva...ipak "nada poslednja umire". Neutral

ljubo085
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2007
Mesto: bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da li je moguce da se preko 10.dana nezna sta se na kraju desilo sa tom curom?

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2008 8:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I dalje se samo sire bespotrebne vesti .. ja mislim da bih samo trebali da sacekamo da neko ipak nesto objavi od onoga sto je pravo ...

KK_Niksic_15
~<2_High_4_U>~
<b>~<2_High_4_U>~</b>

Godine: 33

Datum registracije: 21 Jan 2008
Mesto: Niksic,Montenegro...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2008 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudima je interesantno da se dokazu da nesto "znaju" a ustvari mlate nesto sto su negdje naculi da se prica....Pa jos nesto dodaju, nesto oduzmu i nasta frka.... Evil or Very Mad Mrzim kad se ljudi petljaju u nesto sa dezinformacijama... Rolling Eyes I kad sire lazne price.. Confused Question

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nestala 15-ogodisnja devojka u Novom Sadu u klubu 'Fusion' Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  sledeća
Strana 13 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon