:: |
| Autor |
Poruka |
majdica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 2

|
|
E mene samo zanima sta se na kraju desilo sa devojkom? Da li su je nashli ili sta? Devojka mi je nenormalno poznata,ne znam odakle ali poznata mi je. .
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sto se tice devojke .. vidim da se jos nista ne zna o njoj i ne vidim poentu kako cemo ista saznati i ovako i onako posto ocigledno ljudi koji i znaju nesto o njoj nece sigurno nista reci ..
E sad .. kao sto rece moj zemo Konjanik .. mozemo mi pricati sta hocemo ali jedini ljudi koji su u efektu od ovog nestanka porodica i prijatelji te iste devojke .. e sad .. ne znam da li je neko od clanova prijatelj te devojke .. ali znam samo da ako je iko saznao nesto, do sad bi se to saznalo .. nadam se samo da nije nista strasno bilo i nadam se da ce konacno Srbija kao zemlja nesto uciniti povodom ovoga da se jednostavno pocne, polako ali sigurno, situacija u zemlji popravljati kako mlade osobe poput ove devojke ne bih ispastale ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
tina_ns Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Nov 2007 Poruke: 2

|
|
|
da li je devojcica pronadjena? da li neko zna sta ima novo?
|
|
|
| |
|
 |
MERLINKA-PG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jul 2006 Poruke: 276 Mesto: ...znam za jedan grad gde si wecno mlad....

|
|
Ljudi samo recite ako bilo kakvih vijesti bude....
Najbitnije je to...A ja imam jos nade da je djevojhcica ziva ...
|
_________________ ----OWO JE SWET ZA PAMETNIJE,OWO JE PUT ZA NEKE XRABRIJE....---- |
|
| |
|
 |
Ninaa Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539

|
|
Po NS pricaju da se bacila u Dunav. Ne znam da li je tacno. PO novinama i na vestima nema nikakvih novosti (saopstenja)
Strasno u svakom slucaju!
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza  |
|
| |
|
 |
tina_ns Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Nov 2007 Poruke: 2

|
|
ja sam svasta procitala boze mili, nadjena je u dunavu , nadjena je izbodena nozem, kako ljudi svasta pricaju, ja sam zaznala da je ona nestala jer sam slucajno dosla na ovaj forum da pogledam kakvih pesama ima, pojma nisam imala sta se desava.
niti negde pise o istrazi i sta ima novo. ako iko zna neka javi ali samo ako je pouzdana informacija
|
|
|
| |
|
 |
Igsy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Feb 2008 Poruke: 1 Mesto: Split

|
|
| |
|
 |
KK_Niksic_15 ~<2_High_4_U>~

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1575 Mesto: Niksic,Montenegro...

|
|
Ljudi ce da pricaju i da pricaju,a u stvari nista dobro nece da ispricaju..Vecina od ovoga su nagadjanja,al ipak samo nam to i ostaje,da nagadjamo..............
|
_________________ Ko hoce da vidi kako Vukota(moj drug) jede papir, i jos mnogo toga u vezi sa njim, neka klikne OVDJE |
|
| |
|
 |
majdica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 2

|
|
Ma i ta policija jbt,radi se o 15-godisnjoj devojchici a oni imaju vremena.Pa ja da sam u policiji trazhila bih je i danju i notju,bez pauze jbt....njima kao da nije stalo da je nadju ........a i budimo realni,netju da nagadjam ali ljudi proshlo je koliko? 12 dana....ja svakim danom sve manje verujem da je zhiva...ipak "nada poslednja umire".
|
|
|
| |
|
 |
ljubo085 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar

|
|
|
da li je moguce da se preko 10.dana nezna sta se na kraju desilo sa tom curom?
|
_________________ kokos |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
I dalje se samo sire bespotrebne vesti .. ja mislim da bih samo trebali da sacekamo da neko ipak nesto objavi od onoga sto je pravo ...
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
KK_Niksic_15 ~<2_High_4_U>~

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1575 Mesto: Niksic,Montenegro...

|
|
Ljudima je interesantno da se dokazu da nesto "znaju" a ustvari mlate nesto sto su negdje naculi da se prica....Pa jos nesto dodaju, nesto oduzmu i nasta frka.... Mrzim kad se ljudi petljaju u nesto sa dezinformacijama... I kad sire lazne price..
|
_________________ Ko hoce da vidi kako Vukota(moj drug) jede papir, i jos mnogo toga u vezi sa njim, neka klikne OVDJE |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|