www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kastracija i sterilizacija-DA ili NE
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
duka007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 20 Sep 2005
Mesto: Budimci/Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ni za jedno ni za drugo jer onda postaju tromi i nezainteresirani,ali ako je neophodno...

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam to nikad radila svojim kućnim ljubimcima, no kako se mačka počela parit više nego što je potrebno, mislim da ću je morat dat sterilizirat, jer što će mi čitava garda mačaka, a ubit mačiće ne mogu...

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mojoj drugarici su veterinari savetovali da sterilise svoje kuce, jer je prosle godine jedva prezivela okot. Inace, imala je 9 godina i svi kucici su uginuli. Tako da mislim da je u takvim slucajevima to najpametnije uciniti.

nikoljupco
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 29 Dec 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba da se pitaju zivotinje.

Milos NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 19 Jul 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam ZA, pogotovo lutalica

arsen lupen
>>uncle Max<<
>>uncle Max<<

Godine: 43

Datum registracije: 27 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 5:48 pm    Naslov poruke: NE Na vrh strane Na dno strane

Kastrirati? Ti ljudi nisu normalni! Npr. Zasto psa "kastrirati" pa nece te
poj...ti nego ugristi! Ja sam za udomljavanje naravno kad je to moguce

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 22, 2007 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne

komina
Upozorenja: 4 od 3
Upozorenja: 4 od 3

Godine: 116

Datum registracije: 04 Maj 2007
Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 23, 2007 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam za kastraciju izuzev lutalica i ljubimaca ako im o spasava zivot...........
pa ko bi ovom mogao tako nesto uradit???????????

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 04, 2007 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam protiv toga...samo zamislite da neko vama uradi tako nesto Shocked Shocked

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

čekalica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 14 Nov 2007
Mesto: Zemun

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 26, 2007 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam za!Imala sam kucu koja je morala da se steriliše;nije se parila,jer nisam imala gde i kome da poklonim mešance i da baš budu kućni ljubimci,a krenuo joj i gnoj,tako da smo to uradili.Svih priča sam se bojala-da će posle promeniti narav,napadati decu,da neće moći da hoda jer će se puno ugojiti.Verujte,ništa od toga:dosta dečice u naselju je prohodalo držeći se za nju(pošto je bila niska i mala),postala još veća dobrica u duši,jela sve slatkiše za kuce i nije se nagojila(bila je baš normalne debljine).Da sam imala pita ili staforda,svi bi se otimali za štence,jer su mozgovi u našoj zemlji baš napaćeni,mnogi.
Jednu ženku iz naselja sam sterilisala.Mučila se godinama,po dva okota godišnje.Ona namučena,pola kučića je skončalo u mukama.Prošlo je od tada 3 godine.Treba je videti.Ona se jeste malo ugojila,ali nov pas.Pokretna,radosna,nije agresivna.Mislim da je prešla desetu godinicu života.Poslednje njeno leglo smo udomili(3 kuce),platili smo i našli im domove.Ona će,nadam se,još živeti,koliko joj to starost dozvoli.

Black panther
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 13, 2008 9:14 pm    Naslov poruke: Teska odluka Na vrh strane Na dno strane

Da.
Ko ima nameru da potomstvo lepo udomi - ok, ali kako ce sigurno znati da li je udomljenje dobro i hoce li neka od udomljenih zivotinja povecati broj napustenih, ulicnih ?
Ko nece ici na udomljavanje vec samo na razmnozavanje zato sto to smatra humanijim - velike su sanse da ce bar deo zivotinja zavrsiti na ulici i daleko gorim mestima. Samim tim, njihov kvalitet zivota i starosno doba koje ce docekati se smanjuje.
A naravno da je kastracija/sterilizacija sok za zivotinju, ali i za "gazdu". Ako je zaista voli strepece za njen zivot kao za svoj.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Kastracija i sterilizacija-DA ili NE Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon