:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Naša najpopularnija folk pevačica Seka Aleksić tokom proteklog vikenda održala je dva veoma uspešna koncerta u hrvatskim diskotekama „The Best“ u Zagrebu i „Picadilly“ u Sinju. Klubovi u kojima je nastupila naša folk zvezda bili su prepuni, a karte za oba koncerta bile su rasprodate nekoliko dana unapred, te su tapkaroši zadovoljno trljali ruke...
- Bilo je super! Fantastično smo se proveli. Bila je odlična atmosfera - priča Seka Aleksić i navodi da su klubovi u kojima je nastupila bili puni.
- U Zagrebu, u diskoteci „The Best“ bilo je 3.000 ljudi. Tačno koliko i staje u klub. Moji obožavaoci su pevali sve pesme sa mnom, znaju sve reči. Pevali smo i stare i nove pesme i bilo je zaista divno - kaže uzbuđeno naša pevačica.
Iako se, kako navode hrvatski mediji, šuškalo da će na koncertu naše folk zvezde u Sinju biti nereda, sve je, kako kaže Aleksićeva, prošlo bez ijednog incidenta. Zbog mogućih problema njene koncerte je obezbeđivalo više od četrdeset policajaca, iako je, po Sekinim rečima, to bilo nepotrebno.
- Ma, kakvi neredi. Sve je prošlo bez ijednog incidenta. Ljudi na moje koncerte dolaze da se zabave i uživaju u muzici, a ne da prave nerede. Toliko su svi bili zadovoljni i veseli, svi su se super zezali i nikakvi incidenti niti neredi nisu se spominjali - priča Seka Aleksić koja nakon koncerta nije mogla da se odbrani od obožavalaca koji su tražili autograme.
Osim autograma, Seka je dobila i brojne poklone koje će, kako kaže, čuvati kao uspomenu na ove koncerte.
(Blic)
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
Seka sto zna da napravi atmosveru bruka retko ko moze da se meri sa njom po tom pitanju stvorena je za to svaka joj cast
|
_________________ Pravila Fontane Zelja
 |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Bas sam malo to procitala......Ma ona zna da pravi show.....Bas bih volela da idem u neki njen koncert.....
|
|
|
|
|
 |
malaplavano1 Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek

|
|
Seka moja najdraza..
Bio je moj lega i kaze da je bilo fantasticno...
|
|
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Sve je to ok, samo mi ovi tapkarosi idu na k*****.. Moracu da pocnem time da se bavim. Sto se tice koncerta, Svaka cast...
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Who is that Seka? i od kud ona u mojem rodnom gradu?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Svaka joj čast
|
|
|
|
|
 |
kitty_88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 44

|
|
nije ni čudo što je napunila diskoteke, mi ovdje smo željni folka uživo...
|
_________________ ...ne kaj se zbog stvari koje te čine sretnim... |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Bio sam na njenom koncertu ovde u Hamiltonu i mogu vam reci da je zenska napravila takvu atmosferu .. jedino je Sasa Matic mogao s njom od svih pevaca koji su dolazili ovde ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
MissPookie `Mndra Mja`

|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.

|
|
Hehe..Seka je super..cula sam da je sad sa Mladenom(manekenom iz njenog spota)?!
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
svaka cast samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Who is that Seka? i od kud ona u mojem rodnom gradu?
 |
Da, da, to je ta Seka koja diže, i to ne samo na noge
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
|