www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Seka digla Zagreb na noge!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 1:42 am    Naslov poruke: Seka digla Zagreb na noge! Na vrh strane Na dno strane

Naša najpopularnija folk pevačica Seka Aleksić tokom proteklog vikenda održala je dva veoma uspešna koncerta u hrvatskim diskotekama „The Best“ u Zagrebu i „Picadilly“ u Sinju. Klubovi u kojima je nastupila naša folk zvezda bili su prepuni, a karte za oba koncerta bile su rasprodate nekoliko dana unapred, te su tapkaroši zadovoljno trljali ruke...
- Bilo je super! Fantastično smo se proveli. Bila je odlična atmosfera - priča Seka Aleksić i navodi da su klubovi u kojima je nastupila bili puni.
- U Zagrebu, u diskoteci „The Best“ bilo je 3.000 ljudi. Tačno koliko i staje u klub. Moji obožavaoci su pevali sve pesme sa mnom, znaju sve reči. Pevali smo i stare i nove pesme i bilo je zaista divno - kaže uzbuđeno naša pevačica.
Iako se, kako navode hrvatski mediji, šuškalo da će na koncertu naše folk zvezde u Sinju biti nereda, sve je, kako kaže Aleksićeva, prošlo bez ijednog incidenta. Zbog mogućih problema njene koncerte je obezbeđivalo više od četrdeset policajaca, iako je, po Sekinim rečima, to bilo nepotrebno.
- Ma, kakvi neredi. Sve je prošlo bez ijednog incidenta. Ljudi na moje koncerte dolaze da se zabave i uživaju u muzici, a ne da prave nerede. Toliko su svi bili zadovoljni i veseli, svi su se super zezali i nikakvi incidenti niti neredi nisu se spominjali - priča Seka Aleksić koja nakon koncerta nije mogla da se odbrani od obožavalaca koji su tražili autograme.
Osim autograma, Seka je dobila i brojne poklone koje će, kako kaže, čuvati kao uspomenu na ove koncerte.

(Blic)

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Seka sto zna da napravi atmosveru bruka retko ko moze da se meri sa njom po tom pitanju stvorena je za to svaka joj cast

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 10:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam malo to procitala......Ma ona zna da pravi show.....Bas bih volela da idem u neki njen koncert..... Very Happy

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 11:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Seka moja najdraza.. Wink
Bio je moj lega i kaze da je bilo fantasticno...

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 4:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je to ok, samo mi ovi tapkarosi idu na k*****.. Moracu da pocnem time da se bavim. Sto se tice koncerta, Svaka cast...

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 9:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Who is that Seka? i od kud ona u mojem rodnom gradu?
Mr. Green

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka joj čast Wink

kitty_88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 19 Feb 2008

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije ni čudo što je napunila diskoteke, mi ovdje smo željni folka uživo...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 2:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam na njenom koncertu ovde u Hamiltonu i mogu vam reci da je zenska napravila takvu atmosferu .. jedino je Sasa Matic mogao s njom od svih pevaca koji su dolazili ovde ..

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 3:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe..Seka je super..cula sam da je sad sa Mladenom(manekenom iz njenog spota)?! Smile

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast samo tako Very Happy

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Who is that Seka? i od kud ona u mojem rodnom gradu?
Mr. Green

Da, da, to je ta Seka koja diže, i to ne samo na noge Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Seka digla Zagreb na noge! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon