:: |
Autor |
Poruka |
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76

|
|
Poslao bi ih u zatvor. Ništa im ne bi radio sem toga. Sve na pravnoj osnovi.
Napravio bih par primera, poslao neke mučitelje na dugačku robiju, čisto da stimulišem ostale.
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ljudi, ja ne znam gdje svi živite ali ja sam sad mislila da ću plakat prvi put kakvoj scjeni sam prisustvovala da su ih petardama oterivali jer se ovdje ne može spavat od njih , u mom kvartu postoji čopor od njih točno 13 lutalica koje trče i imaju bjesnilo i lokalni su i navečer napadaju ljude a kaj da im se radi kad imaju ogrlice.
Ja ne znam gdje bi prije, onaj tko ih je napustio i njemu kaj da se radi, oni koji ih onda maze i hrane na stanici pa ih napadnu.
Ja imam toliki strah od njih jer znam da neće oni mene napast možda nego se igraju ili tuku među sobom, i nitko me neće ubjediti da ih se ne trebam bojati.
A opet neću ih mučiti jer nisu oni krivi.
Jedino da se zaključam u stan i sve to gledam....
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sad sam videla nesto sto se ne moze recima opisati...jedna kuca koja je vezana i pise se peticija za nju....da ne duzim, rasplakacu se ovde na poslu,,,
pazi, ludaci pisu peticiju umesto da uhvate i da dave i guse tog necoveka koji je to uradio...opet. ne verujem da su drugi to tako olako gledali i slikali, verovatno je neka montaza u pitanju ali,,,
dolazim do toga koliko je milion takvih slucajeva a da ne znamo, zlostavljanja zivotinja, dece, zena, decaka, muskaraca....dokle ce ovaj svet da zatvara oci? u sta smo se mi to pretvorili?
muka mi je...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
sta bi radio ? bolje me pitaj sta im ne bi radio ..
Kao neko ko ima psa i ko je poceo da se razume u zivotinje dosta bolje mogu samo da kazem da one osobe koje muce zivotinje ne trebaju ni da zive jer te osobe ne znaju za postenje drugih osoba
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
fingold Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Maj 2008 Poruke: 60 Mesto: Nepoznato organima gonjenja!

|
|
Tuko bi ih ko volove u kupusu! Mada mi nikad nije bila jasna ova uzrečica, čuj vola u kupusu ...
|
|
|
|
|
 |
nanica123 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 28 Maj 2008 Poruke: 84

|
|
onaj ko lose postupa sa zivotinjama nemoze ni prema ljudima biti stvarno dobar
|
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
pa nevolim ljude koji bilo koga muče .pa tako ni koji muče životinje.
šta god da bi im uradio to bi bilo skladno sa nekim zakonom o zaštiti životinja.
nebih se spuštao na njihov nivo da ih mučim ili tako nešto.novčana kazna je mala stvar.nego robija,je mjesto za njih gdje se nalaze slični ili gori od njih,pa
neka se oni tamo dogovore šta će da rade sami sa sobom.
obično nevolim da budem u blizini takvih ljudi.
gade mi se,da svoje neke bolesne porive lječe na životinjama i prema njima se ponašaju kao da one ne osjećaju bol.
osjete i to dobro,u najgorem slučaju pustio bi ih da se probaju igrati ili tako nešto pokušaju mojim psima da urade.ako bi preživjeli mislim da im nikada nebi pala napamet neka životinja ,a kamoli da nekog muče.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Mučila bi ja njih na isti način koji oni muče njih pa bi videli! A možda još gore.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|