www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

što bi vi napravili osobama koje muče životinje?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
DimitrijeR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 29, 2008 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslao bi ih u zatvor. Ništa im ne bi radio sem toga. Sve na pravnoj osnovi.
Napravio bih par primera, poslao neke mučitelje na dugačku robiju, čisto da stimulišem ostale.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi, ja ne znam gdje svi živite ali ja sam sad mislila da ću plakat prvi put kakvoj scjeni sam prisustvovala da su ih petardama oterivali jer se ovdje ne može spavat od njih , u mom kvartu postoji čopor od njih točno 13 lutalica koje trče i imaju bjesnilo i lokalni su i navečer napadaju ljude a kaj da im se radi kad imaju ogrlice.
Ja ne znam gdje bi prije, onaj tko ih je napustio i njemu kaj da se radi, oni koji ih onda maze i hrane na stanici pa ih napadnu.
Ja imam toliki strah od njih jer znam da neće oni mene napast možda nego se igraju ili tuku među sobom, i nitko me neće ubjediti da ih se ne trebam bojati.
A opet neću ih mučiti jer nisu oni krivi.
Jedino da se zaključam u stan i sve to gledam....

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 14, 2008 4:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad sam videla nesto sto se ne moze recima opisati...jedna kuca koja je vezana i pise se peticija za nju....da ne duzim, rasplakacu se ovde na poslu,,,

pazi, ludaci pisu peticiju umesto da uhvate i da dave i guse tog necoveka koji je to uradio...opet. ne verujem da su drugi to tako olako gledali i slikali, verovatno je neka montaza u pitanju ali,,,

dolazim do toga koliko je milion takvih slucajeva a da ne znamo, zlostavljanja zivotinja, dece, zena, decaka, muskaraca....dokle ce ovaj svet da zatvara oci? u sta smo se mi to pretvorili?

muka mi je...

" I know the way to fuck them all...."

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 14, 2008 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta bi radio ? bolje me pitaj sta im ne bi radio ..

Kao neko ko ima psa i ko je poceo da se razume u zivotinje dosta bolje mogu samo da kazem da one osobe koje muce zivotinje ne trebaju ni da zive jer te osobe ne znaju za postenje drugih osoba

fingold
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Maj 2008
Mesto: Nepoznato organima gonjenja!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tuko bi ih ko volove u kupusu! Mada mi nikad nije bila jasna ova uzrečica, čuj vola u kupusu ... Mr. Green

nanica123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 28 Maj 2008

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

onaj ko lose postupa sa zivotinjama nemoze ni prema ljudima biti stvarno dobar

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 3:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nevolim ljude koji bilo koga muče .pa tako ni koji muče životinje.
šta god da bi im uradio to bi bilo skladno sa nekim zakonom o zaštiti životinja.
nebih se spuštao na njihov nivo da ih mučim ili tako nešto.novčana kazna je mala stvar.nego robija,je mjesto za njih gdje se nalaze slični ili gori od njih,pa
neka se oni tamo dogovore šta će da rade sami sa sobom.
obično nevolim da budem u blizini takvih ljudi.
gade mi se,da svoje neke bolesne porive lječe na životinjama i prema njima se ponašaju kao da one ne osjećaju bol.
osjete i to dobro,u najgorem slučaju pustio bi ih da se probaju igrati ili tako nešto pokušaju mojim psima da urade.ako bi preživjeli mislim da im nikada nebi pala napamet neka životinja ,a kamoli da nekog muče.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 12, 2009 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mučila bi ja njih na isti način koji oni muče njih pa bi videli! A možda još gore. Exclamation

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> što bi vi napravili osobama koje muče životinje? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon