www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa draga Nocna mora mnogih aka skorpijica na visokom 29tom
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oooooho... pa svaka čast draga koleZinice, baš visoko ode... Mr. Green sve najbolje ti želim.. naravno samo napred u osvajanje novih spratića .. cmoka, posebna od Rašice Wink

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislila san se šta da ti poklonim....i ipak paket ćemo ostavit za drugu osobu Mr. Green
Čestitke "Noćnoj mori" i sve najbolje za 29 prag Razz
Uz još pregršt poklona s crvenom mašnom i povećanjem plaće :p
Čestitike, bwe Mr. Green

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oho,nasa super moderator, je prosla stepen.......
Cestitam od srca i samo tako,kao sto sam vec jednom rekla,nadam se da cemo jednom imati priliku da se bolje upoznamo a tj da se ispricamo..... Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

majooooooooooooooooooooooooooo Shocked

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdeeeeeeeeeee zuuuuuuuuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssss

Razz

sve cestitke za moju nocnu moru

" I know the way to fuck them all...."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaooo sreco, pogle samo koliko si medvedica dobila Shocked Ccc, gde cemo josh to sad potrpati... Rolling Eyes

No ajde...Moja dano-nocna "moro" najdraza Embarassed Cestitkice za novi spratic i mooore...ma okean poljubaca od A do SH Embarassed

The tears of a clown make the whole world laugh.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam, draga koleginice. Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajmo sada redaljka, al u zahvalnicama Mr. Green

*miss jr* - bezim ti samo 20 spratica, sta je to Mr. Green Hvala na lepim recima i zeljama, a bice jos ludih noci, sigurno Mr. Green

jbstapar - hvala na cestitkama i ne veruj u sve sto cujes, mada su ponekad u pravu Mr. Green

*Mayche* - hvala imenjakinjo Very Happy

nextajox - hvala snajko moga grada, ne brini druzimo se jos dugo Very Happy

---X---GIRL - hvala, idemo dalje i ocekujem i tebe u ovim visinama Very Happy

Shiseido - evo i moj kevson, matorka iz dobitne kombinacije Mr. Green Hvala mamice za zelje, cestitke i pozdrave, al ono... mogla si i neke poklone doneti Rolling Eyes Mr. Green

Devojka od cokolade - Hvala na cestitkama, nadam se da necu mnogo brze i ovo mi je previse, 29. sprat Very Happy

Sascha336 - hvala kolega Very Happy

KInder Torta - hvala torticeeeeee Very Happy

Flower1985 - hvala na cestitkama i cvecu Very Happy

Dakilica - hvala Very Happy

David 1986 - hvala Very Happy

jecika_84 - weeeeeee kolezinica pitalica me prati u stopu, uskoro ces i ti na ove visine Very Happy Hvala na cestitkama i omiljenom mi pokloncicu Mr. Green i saljem cmokic Rasici Very Happy

Idealno_losha - znaci razmisljala si meni da uvalis crvenu mashnu, a? Ccccc.... Mr. Green Hvala na cestitkama i druzimo se i dalje Very Happy

Francuskinja - hvala na cestitkama, a bice sigurno prilike da se i nas dve ispricamo Very Happy

dameski - marijaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa zurim kod tebe na 30. sprat, sta si ti mislila da si bolja od mene pa da budes na spratu vise Mr. Green Nocna mora zahvaljuje na cestitkama i pokloncicu Very Happy

Alexns - jaooooo sreco vidi koliko pokloncica za nas Mr. Green moramo napraviti novu policu za medvedice Laughing Tvoja dano-nocna "mora" ti zahvaljuje na cestitkama i salje planinu poljubaca od š do a Mr. Green Ijaoooooo Mozart kugle, vidim ja da ce ovo biti duga noc dok se pojedu sve kuglice Laughing Laughing Laughing

coco_bill - hvala kolega na cestitkama i pokloncicu Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka čast, koleZinice, za svaku pohvalu Very Happy

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 43

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nocna mora mnogih? he he Mr. Green

Visoko,visoko,pa imas koga i da prestizes Mr. Green

Cestitke od mene,i naravno jedan "opasan" kiss Mr. Green Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 12, 2008 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee - hvala kolezinice Very Happy

dambolina - hvala za cestitke i opasan kiss, a ja saljem jedan "tornadovski" kiss Mr. Green Vidimo se tamo negde visoko Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 14, 2008 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti draga koleginice (nocna moro koja me nikad nije mucila Mr. Green )...Zelim ti sve najbolje povodom novog sprata i zelim ti da ih predjes jos puuuno Very Happy....Eto nemam vise nista da ti kazem sto vec nisi cula Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 15, 2008 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam ti lepa Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa draga Nocna mora mnogih aka skorpijica na visokom 29tom Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon