:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
oooooho... pa svaka čast draga koleZinice, baš visoko ode... sve najbolje ti želim.. naravno samo napred u osvajanje novih spratića .. cmoka, posebna od Rašice
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Mislila san se šta da ti poklonim....i ipak paket ćemo ostavit za drugu osobu
Čestitke "Noćnoj mori" i sve najbolje za 29 prag
Uz još pregršt poklona s crvenom mašnom i povećanjem plaće :p
Čestitike, bwe
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Oho,nasa super moderator, je prosla stepen.......
Cestitam od srca i samo tako,kao sto sam vec jednom rekla,nadam se da cemo jednom imati priliku da se bolje upoznamo a tj da se ispricamo.....
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
majooooooooooooooooooooooooooo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdeeeeeeeeeee zuuuuuuuuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssss
sve cestitke za moju nocnu moru
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Čestitam, draga koleginice.
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Ajmo sada redaljka, al u zahvalnicama
*miss jr* - bezim ti samo 20 spratica, sta je to Hvala na lepim recima i zeljama, a bice jos ludih noci, sigurno
jbstapar - hvala na cestitkama i ne veruj u sve sto cujes, mada su ponekad u pravu
*Mayche* - hvala imenjakinjo
nextajox - hvala snajko moga grada, ne brini druzimo se jos dugo
---X---GIRL - hvala, idemo dalje i ocekujem i tebe u ovim visinama
Shiseido - evo i moj kevson, matorka iz dobitne kombinacije Hvala mamice za zelje, cestitke i pozdrave, al ono... mogla si i neke poklone doneti
Devojka od cokolade - Hvala na cestitkama, nadam se da necu mnogo brze i ovo mi je previse, 29. sprat
Sascha336 - hvala kolega
KInder Torta - hvala torticeeeeee
Flower1985 - hvala na cestitkama i cvecu
Dakilica - hvala
David 1986 - hvala
jecika_84 - weeeeeee kolezinica pitalica me prati u stopu, uskoro ces i ti na ove visine Hvala na cestitkama i omiljenom mi pokloncicu i saljem cmokic Rasici
Idealno_losha - znaci razmisljala si meni da uvalis crvenu mashnu, a? Ccccc.... Hvala na cestitkama i druzimo se i dalje
Francuskinja - hvala na cestitkama, a bice sigurno prilike da se i nas dve ispricamo
dameski - marijaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa zurim kod tebe na 30. sprat, sta si ti mislila da si bolja od mene pa da budes na spratu vise Nocna mora zahvaljuje na cestitkama i pokloncicu
Alexns - jaooooo sreco vidi koliko pokloncica za nas moramo napraviti novu policu za medvedice Tvoja dano-nocna "mora" ti zahvaljuje na cestitkama i salje planinu poljubaca od š do a Ijaoooooo Mozart kugle, vidim ja da ce ovo biti duga noc dok se pojedu sve kuglice
coco_bill - hvala kolega na cestitkama i pokloncicu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Svaka čast, koleZinice, za svaku pohvalu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Nocna mora mnogih? he he
Visoko,visoko,pa imas koga i da prestizes
Cestitke od mene,i naravno jedan "opasan" kiss
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Annabel_Lee - hvala kolezinice
dambolina - hvala za cestitke i opasan kiss, a ja saljem jedan "tornadovski" kiss Vidimo se tamo negde visoko
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Cestitam ti draga koleginice (nocna moro koja me nikad nije mucila )...Zelim ti sve najbolje povodom novog sprata i zelim ti da ih predjes jos puuuno ....Eto nemam vise nista da ti kazem sto vec nisi cula
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
čestitam ti lepa
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|