www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

.:::Kutak posvecen mojoj sekani ~SonicLady~:::.
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 13, 2008 12:17 am    Naslov poruke: Beyond the invisible Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam svima... želim vam dobrodošlicu u moj kutak uz jednu od omiljenih mi pesama... opustite se i uživajte Wink
Beyond the invisible

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 14, 2008 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvoli, ovo je tebi posveceno! Embarassed

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 3:02 am    Naslov poruke: kiss Na vrh strane Na dno strane

Idemo dalje, da obavim sve sto treba. Oblast knjizevnosti san pokrio posvetama tebi, jednu temu u kolumnama sam ti posvetio, kiss ti saljem svakodnevno, ali evo jedan poseban kiss.
Znaći još samo nešto iz sveta filma da ti poklonimo pa da kompletiramo.
Ali šta bi mogao , pitanje je sad.
Da bude em romantično, em zaminljivo i da ima dobru muzičku temu , da muzika bude baš mnogo moćna.
Evo našao sam jednu muzičku temu koja nosi naslov kiss i koja je cesto sluzila kao podloga mnogim reklamama .

kiss

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 28, 2008 3:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

28. avgust 08.

...moja rosna, Jano mori, detelino...

poklanjam joj najtuzniji deo pesme 01.57/8 kad se umalo nije rasplakao dok peva.

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 12, 2008 3:24 am    Naslov poruke: Alvin and the Chipmunks Na vrh strane Na dno strane

SonicLady tj. buduca opet tetka Mr. Green Navratih da te pozdravim i cmoknem,,, ih sto ce biti slika bas cu da cekam Mr. Green

Ajd toliko od mene, da ne zaboravim valja cvece Mr. Green

A ovo vec znas od koga je, naravno cmokka od Alvin-a Wink
Alvin and the Chipmunks

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 08, 2008 9:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepa moja plavuso,
Morala sam svratit Mr. Green da vidim jel ponestalo sta u tegli Shocked Laughing necu detaljnije da ne uprskam stvar Mr. Green prerano je jos...

SaljemO ti ? Ko ? Mi (Chipmunk i Ja Mr. Green) bezbroj poljubaca Wink

E sad ti pogadjaj ko bi ovo mogao biti Laughing Mr. Green

A uskoro cemo i lalalallalalla, ostavimo to za leto Mr. Green

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 12, 2008 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sekana usluga je opet bila "vrhunska" Razz smeh iz drugog reda... bas na nivou Razz "ona mala je bas znala znanje" Mr. Green ekipa nam je bila prvorazredna, iako su odavno zavrsili prvi razred Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing a mi cemo to sve uskoro ponoviti Very Happy Saljem kofu poljubaca Very Happy

A ovo mesto nas ceka, ali ovog puta zajedno Very Happy

E da, verujem da nisi uspela zaboraviti one bakice, pa smo se pitale da li cemo i mi... ma ovo ce sve reci Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 7:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opet ja pa ja Mr. Green
Sta da pricam kad je sve suvisno Wink

Ovo moze bolje reci Wink

Kao i ovo Wink

SaljemO poljupce Al i Ja Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 24, 2008 4:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E moja sekana, velika je ovo dilema...

TAM...

... ili TurboZeta

Mr. Green

... e sad nas glas za "spas" dobija TurboTAM uz Gas gas (a moze i uz plin, to vec ide o mom trosku Razz Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing )

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 24, 2008 7:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sonicka,
ee sigurno ljustis ono ovo da ne nabrajam, ustvari sta stignes... a jos ono "fresko" da ne kazem nesto sta ce ljudi pomislit Laughing Laughing znas kako i sta mnogo je bolje za upotrebu znas vec koje Laughing Laughing

dobro nisam na posao da me pitaju sto se smejes Laughing Laughing bolje da bezim da ne zabrljam Mr. Green

Saljemo saljemo poljuBce Wink

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 28, 2008 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Querida mia.... Mr. Green

Neću ti davati kamione, nipošto Mr. Green

Samo da ti poželim sve najbolje u Novoj godini, sve naj naj.....od srca Wink

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 30, 2008 7:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Sonicka,

Kad kazaljka stane u pola noci,
ruku ti pruziti necu moci,
zato ti pisem poruku ovu i zelim sretnu godinu Novu!
Sve najbolje od srca Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> .:::Kutak posvecen mojoj sekani ~SonicLady~:::. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon