Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
Hvala vam svima... želim vam dobrodošlicu u moj kutak uz jednu od omiljenih mi pesama... opustite se i uživajte
Beyond the invisible
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever.
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Idemo dalje, da obavim sve sto treba. Oblast knjizevnosti san pokrio posvetama tebi, jednu temu u kolumnama sam ti posvetio, kiss ti saljem svakodnevno, ali evo jedan poseban kiss.
Znaći još samo nešto iz sveta filma da ti poklonimo pa da kompletiramo.
Ali šta bi mogao , pitanje je sad.
Da bude em romantično, em zaminljivo i da ima dobru muzičku temu , da muzika bude baš mnogo moćna.
Evo našao sam jednu muzičku temu koja nosi naslov kiss i koja je cesto sluzila kao podloga mnogim reklamama .
kiss
velociraptor Banovan!
poklanjam joj najtuzniji deo pesme 01.57/8 kad se umalo nije rasplakao dok peva.
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
SonicLady tj. buduca opet tetka Navratih da te pozdravim i cmoknem,,, ih sto ce biti slika bas cu da cekam
Ajd toliko od mene, da ne zaboravim valja cvece
A ovo vec znas od koga je, naravno cmokka od Alvin-a
Alvin and the Chipmunks
Lepa moja plavuso,
Morala sam svratit da vidim jel ponestalo sta u tegli necu detaljnije da ne uprskam stvar prerano je jos...
SaljemO ti ? Ko ? Mi (Chipmunk i Ja ) bezbroj poljubaca
E sad ti pogadjaj ko bi ovo mogao biti
A uskoro cemo i lalalallalalla, ostavimo to za leto
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Sekana usluga je opet bila "vrhunska" smeh iz drugog reda... bas na nivou "ona mala je bas znala znanje" ekipa nam je bila prvorazredna, iako su odavno zavrsili prvi razred a mi cemo to sve uskoro ponoviti Saljem kofu poljubaca
A ovo mesto nas ceka, ali ovog puta zajedno
E da, verujem da nisi uspela zaboraviti one bakice, pa smo se pitale da li cemo i mi... ma ovo ce sve reci
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Opet ja pa ja
Sta da pricam kad je sve suvisno
Ovo moze bolje reci
Kao i ovo
SaljemO poljupce Al i Ja
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
E moja sekana, velika je ovo dilema...
TAM...
... ili TurboZeta
... e sad nas glas za "spas" dobija TurboTAM uz Gas gas (a moze i uz plin, to vec ide o mom trosku )
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Sonicka,
ee sigurno ljustis ono ovo da ne nabrajam, ustvari sta stignes... a jos ono "fresko" da ne kazem nesto sta ce ljudi pomislit znas kako i sta mnogo je bolje za upotrebu znas vec koje
dobro nisam na posao da me pitaju sto se smejes bolje da bezim da ne zabrljam
Saljemo saljemo poljuBce
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Querida mia....
Neću ti davati kamione, nipošto
Samo da ti poželim sve najbolje u Novoj godini, sve naj naj.....od srca
U svijetu tajni mi nismo sami...
Draga Sonicka,
Kad kazaljka stane u pola noci,
ruku ti pruziti necu moci,
zato ti pisem poruku ovu i zelim sretnu godinu Novu!
Sve najbolje od srca
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma