www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dejli mejl: Otac slikao decu, ispao "manijak"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 1:27 am    Naslov poruke: Dejli mejl: Otac slikao decu, ispao "manijak" Na vrh strane Na dno strane

Jedan Britanac, koji je slikao svoje sinove na toboganu u parku, bio je zapanjen kada su ga prisutni napali, insistirajući da prestane da fotografiše.

Geri Kračli (39) bio je sa suprugom Trejsi (37) i sinovima, sedmogodišnjim Korijem i petogodišnjim Majlsom, u parku u Volverhemptonu.

Dečaci su hteli da se provozaju na gumenom toboganu, a otac se popeo kako bi ih uslikao. Nakon samo nekoliko snimaka, prišla mu je žena iz uprave parka, i zahtevala da prestane da snima.

"Slikao sam sinove, koji su se smejali na toboganu, a onda je prišla ta žena i rekla mi da sklonim aparat. Pitao sam šta nije u redu, a ona je odgovorila da ne smem da slikam tuđu decu", rekao je Kračli "Dejli mejlu".

"Objasnio sam joj da slikam sopstvene sinove, i pokazao joj fotografije. Okupili su se ljudi koji su čekali u redu, a jedna žena me je napala", dodao je on.

Kračli je ponovio da slika sopstvene sinove, i pokazao prisutnima slike.

"Jedna od majki počela je da viče, rekla da slikam 'ko zna čiju decu', i nazvala me perverznjakom koji će slike postaviti na pedofilske sajtove"!

"Shvatio sam da je reč o roditeljskoj paranoji koja je otišla predaleko, i pozvao policiju. Jedan od pozornika rekao mi je da imam pravo da slikam vlastitu decu u javnom parku, i složio se da je incident koji je nastao rezultat ludila koje raste u našem društvu", rekao je rezignirani Kračli.

(MONDO)

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolest! Ljudi na zapadu su jednostavno postali opsednuti nekim stvarima: terorizam, bolesti i td... Ako ti je slucajno loshe na ulici izbegavace te, ako "izgledash cudno" ili si iz zemalja Bliskog Istoka gledace te kao da cesh svakog sekunda odleteti u vazduh...Jednom recju bolest! Opustite se i zivite! Rolling Eyes

The tears of a clown make the whole world laugh.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, paranoja.
Josh uparena sa znajem stechenim preko zhute shtampe - suFer.
Bice josh neko i linchovan - ni kriv, ni duzhan. Confused

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolest. Paranoični idioti. Rolling Eyes

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 40

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 11:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O Bože. Prejerano. Stvarno. Rolling Eyes

"Bojim se čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu."
"Soba bez knjiga je slična tijelu bez duše."

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i prilici uvrnutim britancima

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima nas raznih .. samo cu to da kazem .. sta reci osim .. bolest

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolje napisati SICK....Da razumeju....ej,napali ga ni krivog ni duznog....pa ne sme covek da slika rodjenu decu radi npr. uspomena....o,Boze svasta...... Rolling Eyes .......slazem se sa svima [B] to je bolest

KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 17, 2008 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
Bolest! Ljudi na zapadu su jednostavno postali opsednuti nekim stvarima: terorizam, bolesti i td... Ako ti je slucajno loshe na ulici izbegavace te, ako "izgledash cudno" ili si iz zemalja Bliskog Istoka gledace te kao da cesh svakog sekunda odleteti u vazduh...Jednom recju bolest! Opustite se i zivite! Rolling Eyes

Upravo sam to htio napisati.Pretjerali su nenormalno.Ako nekog pogledas odmah misle da si terorist.Bit ce jos svega ali zalosno je kako na to oni gledaju i misle.

gringobr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 01 Jul 2008

brazil.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma englezi nikad ni nisu bili svi svoji. Kako oni sa drugima tako im se i vraca.
Jos malo ce imati licne karte sa slikama dece da mogu da dokazu da su njihove deca.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dejli mejl: Otac slikao decu, ispao "manijak" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon