:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Jedan Britanac, koji je slikao svoje sinove na toboganu u parku, bio je zapanjen kada su ga prisutni napali, insistirajući da prestane da fotografiše.
Geri Kračli (39) bio je sa suprugom Trejsi (37) i sinovima, sedmogodišnjim Korijem i petogodišnjim Majlsom, u parku u Volverhemptonu.
Dečaci su hteli da se provozaju na gumenom toboganu, a otac se popeo kako bi ih uslikao. Nakon samo nekoliko snimaka, prišla mu je žena iz uprave parka, i zahtevala da prestane da snima.
"Slikao sam sinove, koji su se smejali na toboganu, a onda je prišla ta žena i rekla mi da sklonim aparat. Pitao sam šta nije u redu, a ona je odgovorila da ne smem da slikam tuđu decu", rekao je Kračli "Dejli mejlu".
"Objasnio sam joj da slikam sopstvene sinove, i pokazao joj fotografije. Okupili su se ljudi koji su čekali u redu, a jedna žena me je napala", dodao je on.
Kračli je ponovio da slika sopstvene sinove, i pokazao prisutnima slike.
"Jedna od majki počela je da viče, rekla da slikam 'ko zna čiju decu', i nazvala me perverznjakom koji će slike postaviti na pedofilske sajtove"!
"Shvatio sam da je reč o roditeljskoj paranoji koja je otišla predaleko, i pozvao policiju. Jedan od pozornika rekao mi je da imam pravo da slikam vlastitu decu u javnom parku, i složio se da je incident koji je nastao rezultat ludila koje raste u našem društvu", rekao je rezignirani Kračli.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Bolest! Ljudi na zapadu su jednostavno postali opsednuti nekim stvarima: terorizam, bolesti i td... Ako ti je slucajno loshe na ulici izbegavace te, ako "izgledash cudno" ili si iz zemalja Bliskog Istoka gledace te kao da cesh svakog sekunda odleteti u vazduh...Jednom recju bolest! Opustite se i zivite!
|
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Da, paranoja.
Josh uparena sa znajem stechenim preko zhute shtampe - suFer.
Bice josh neko i linchovan - ni kriv, ni duzhan.
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Bolest. Paranoični idioti.
|
|
|
| |
|
 |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
O Bože. Prejerano. Stvarno.
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa i prilici uvrnutim britancima
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Bolje napisati SICK....Da razumeju....ej,napali ga ni krivog ni duznog....pa ne sme covek da slika rodjenu decu radi npr. uspomena....o,Boze svasta...... .......slazem se sa svima [B] to je bolest
|
|
|
| |
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | Bolest! Ljudi na zapadu su jednostavno postali opsednuti nekim stvarima: terorizam, bolesti i td... Ako ti je slucajno loshe na ulici izbegavace te, ako "izgledash cudno" ili si iz zemalja Bliskog Istoka gledace te kao da cesh svakog sekunda odleteti u vazduh...Jednom recju bolest! Opustite se i zivite!  |
Upravo sam to htio napisati.Pretjerali su nenormalno.Ako nekog pogledas odmah misle da si terorist.Bit ce jos svega ali zalosno je kako na to oni gledaju i misle.
|
|
|
| |
|
 |
gringobr Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 01 Jul 2008 Poruke: 2

|
|
ma englezi nikad ni nisu bili svi svoji. Kako oni sa drugima tako im se i vraca.
Jos malo ce imati licne karte sa slikama dece da mogu da dokazu da su njihove deca.
|
_________________ gringo |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|