:: |
Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Srecan rodjus draga koleginica, i da ti se sve zelje ispune
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
Sreco moja najveca...srecan ti rodjendan i sve sta ti zelim ti to vec znas...ljubim te puno jubaaaaaaaaaaviiiiiiiiiiii
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Znaći 20 i kusur jel? Opa, stari se, nema šta...
Nego, drugarice selice, nekad bila doKtorica, sad elita, nekad tinejđer, sad starica...
Šalim se naravno..., drugarice moja, sve najbolje ti želim, puno ljubavi (mada mi se čini da imaš dovoljno - od viška glava ne boli), para (uvijek dobro dođu), sexa (zdravo za duh i tijelo) i svega što želiš najviše.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Sritan Rođendan i od mene.. učiteljice
I sve najbolje ti želin za 20 i kusur godinica
Ljub.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Jeco moja lepa... Cestitam ti rodjendan... Zelim ti sve najbolje u daljenjm zivotu, da mi uvek budes srecna i nasmejana, i da vise ne osetis tugu, bol i suze!!! Tako predivno bice kao ti to ne zasluzuje!!!!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Ej, bre, svi me ostavljate bez texta! Hvalaaaaaaa
@Sascha33: Kolega, hvala ti najlepse
@Slatka: lujko moja, hvala i tebi, a mi se vidimo jako uskoro, ili
@Konjanik: Hvala ti druze moj!
@Idealna: i tebi najlepse hvala od "uciteljice"
@Tortica: Hvala imenjakinjo moja!
|
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
e pa ime, po treći put sve najbolje, sve sam ti već rekla šta ti želim...ljubim...
a ovo ti je da stigneš do željene destinacije
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Ime moje! Hvala ti po treci put a posebno za ovo prevozno sredstvo... Destinacijoooooo, dolazim!!!!
|
|
|
|
 |
Crnokosa_Titeljanka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Mar 2008 Poruke: 20

|
|
sve najjjjjjjjjjboljeeeeeeeeeeee ............ evo jedan kratak citat od mene ,,Svaka ljubav tezi beskonacnosti. Ona je ludost koja misli da moze izigrati vreme.Cesto veruje da je ona sama jedino sto moze trajati u nedogled. Srecu voljenja upoznali su samo oni koji su se predali toj opojnoj ludosti ,oni koji su zaborvili na casovnike,koji ne broje dane ,ne znaju za kalendare ,jednom recju , samo oni koji veruju ,ali istinski veruju,u besmrtnost ljubavi.''
srecan rodj
ps . ne mogu da ti odgovorim na private treba da imam najmanje 20 postova aj ostavi mi msn na pvt pa da te dodam inache ovde ne mogu da odg.. jbg
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
sretan rodjendan
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
srecan rodjendan
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
sretan rodendan i sve najljepše želje
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|