www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Happy 20 i kusur *miss jr*
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 8:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjus draga koleginica, i da ti se sve zelje ispune Very Happy

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sreco moja najveca...srecan ti rodjendan i sve sta ti zelim ti to vec znas...ljubim te puno jubaaaaaaaaaaviiiiiiiiiiii Mr. Green

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znaći 20 i kusur jel? Opa, stari se, nema šta...

Nego, drugarice selice, nekad bila doKtorica, sad elita, nekad tinejđer, sad starica...

Šalim se naravno..., drugarice moja, sve najbolje ti želim, puno ljubavi (mada mi se čini da imaš dovoljno - od viška glava ne boli), para (uvijek dobro dođu), sexa (zdravo za duh i tijelo) i svega što želiš najviše.

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sritan Rođendan i od mene.. učiteljice Razz
I sve najbolje ti želin za 20 i kusur godinica Razz
Ljub.

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeco moja lepa... Cestitam ti rodjendan... Zelim ti sve najbolje u daljenjm zivotu, da mi uvek budes srecna i nasmejana, i da vise ne osetis tugu, bol i suze!!! Tako predivno bice kao ti to ne zasluzuje!!!!

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ej, bre, svi me ostavljate bez texta! Hvalaaaaaaa

@Sascha33: Kolega, hvala ti najlepse
@Slatka: lujko moja, hvala i tebi, a mi se vidimo jako uskoro, ili Wink
@Konjanik: Hvala ti druze moj!
@Idealna: i tebi najlepse hvala od "uciteljice" Very Happy
@Tortica: Hvala imenjakinjo moja!

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa ime, po treći put Mr. Green sve najbolje, sve sam ti već rekla šta ti želim...ljubim...

a ovo ti je da stigneš do željene destinacije Mr. Green

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ime moje! Hvala ti po treci put a posebno za ovo prevozno sredstvo... Destinacijoooooo, dolazim!!!!

Crnokosa_Titeljanka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Mar 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve najjjjjjjjjjboljeeeeeeeeeeee ............ evo jedan kratak citat od mene ,,Svaka ljubav tezi beskonacnosti. Ona je ludost koja misli da moze izigrati vreme.Cesto veruje da je ona sama jedino sto moze trajati u nedogled. Srecu voljenja upoznali su samo oni koji su se predali toj opojnoj ludosti ,oni koji su zaborvili na casovnike,koji ne broje dane ,ne znaju za kalendare ,jednom recju , samo oni koji veruju ,ali istinski veruju,u besmrtnost ljubavi.''
srecan rodj

ps . ne mogu da ti odgovorim na private treba da imam najmanje 20 postova Sad aj ostavi mi msn na pvt pa da te dodam inache ovde ne mogu da odg.. jbg Sad

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodjendan Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan rodjendan Wink

" I know the way to fuck them all...."

David 1986
-Pežo boy-
<b>-Pežo boy-</b>

Datum registracije: 20 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 28, 2008 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodendan i sve najljepše želje Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Happy 20 i kusur *miss jr* Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon