www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Klub "nocne ptice"
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 99, 100, 101
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Valtere, a tebi je obavezno da se bar jedan put na dan hvalis svojom inteligencijom? Laughing

Cao imenjakinjo, drago mi je Very Happy

Pozz Jejo i nadam se da ces uspeti da sredis misli Wink

Cao Valtere Wink

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Druže lep pozdrav, Veco šta ste mi napali drugara ha Very Happy Wink

erilla
~kuin lumihiutale~

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niko ga ne napada Rolling Eyes Very Happy

Gde si ti pobegao? Laughing

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ja pobegao nigde tu sam ja Veco, ali imao sam posla morao sam prirediti novi klub jer se ovaj stari sada ključa zato nisam mogao biti ovde, uskoro smo opet u novom klubu Very Happy

erilla
~kuin lumihiutale~

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam, obicno smo se preselili negde oko 80 ili 90 stranice, a sad smo nagurali cak 101 Very Happy

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka to je dobro što znači da smo posećeni, ja sam evo već priredio novi klub Very Happy

erilla
~kuin lumihiutale~

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da ste poseceni, neki smo tu toliko, da bi nas mogli zbrajati u inventar Mr. Green

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa neka i drago nam je zbog toga Veco, cilj nam i je okupljati ljude gde ćemo se lepo družiti i zabavljati Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Klub "nocne ptice" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 99, 100, 101
Strana 101 od 101

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon