:: |
Autor |
Poruka |
erilla ~kuin lumihiutale~

|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947

|
|
Valtere, a tebi je obavezno da se bar jedan put na dan hvalis svojom inteligencijom?
Cao imenjakinjo, drago mi je
Pozz Jejo i nadam se da ces uspeti da sredis misli
Cao Valtere
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
 |
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**

|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*

|
|
Druže lep pozdrav, Veco šta ste mi napali drugara ha
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Niko ga ne napada
Gde si ti pobegao?
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
 |

|

|
|
Nisam ja pobegao nigde tu sam ja Veco, ali imao sam posla morao sam prirediti novi klub jer se ovaj stari sada ključa zato nisam mogao biti ovde, uskoro smo opet u novom klubu
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Znam, obicno smo se preselili negde oko 80 ili 90 stranice, a sad smo nagurali cak 101
|
|
|
|
 |

|

|
|
Neka to je dobro što znači da smo posećeni, ja sam evo već priredio novi klub
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Naravno da ste poseceni, neki smo tu toliko, da bi nas mogli zbrajati u inventar
|
|
|
|
 |

|

|
|
Pa neka i drago nam je zbog toga Veco, cilj nam i je okupljati ljude gde ćemo se lepo družiti i zabavljati
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|