www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Problem, molim pomozite!!!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 05, 2009 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dempsey je napisao/la sledeće:
Gdje god sam nasla Nortona, ne mogu ga uninstalilrat. On nema uninstal kao druge stvari sto si pokazu stanes li na njima mausom. A mozda ovaj Norton nema uninstal jer nije do kraja instaliran? Trazio mi pasvord, a nemam ga, gdje da mu nadzem taj pasvord, mislim da bi se uninstal pojavio kad bi ga do kraja instalirala, a onda ga zamenim za drugi Confused Trenutacno sam bez antivirusa Sad .

Nadji neki od freeware alata s kojim mozes deinstalirati Nortona (spanje i po!) - npr. C Cleaner gdje pod Tools imas "Uninstall".

To npr mozes skinuti klikom na ovaj link

Dempsey
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jan 2008

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 10, 2009 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puna sam virusa, pojavila se bas sad neka aplikacija i na njoj Paznja!!! virus, kaze Trojanac i pokazao tacno gdje i koliko, puuuuno. Cekam pomoc (sina) ja ne smijem cackati sama, uplasila se. Hvala na savetima, iskoristim sve i javim sto je i kako smo.

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 15, 2009 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta koristis, Win XP ili Vista???
Da li tvoj profil tj. korisnicko ime ima prava Administratora. Mozda nemas admin prava pa ti ne dozvoljava da ibacis norton.

Skini AVG Free verziju pa skeniraj sve.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 16, 2009 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Makro je napisao/la sledeće:
Da li tvoj profil tj. korisnicko ime ima prava Administratora. Mozda nemas admin prava pa ti ne dozvoljava da ibacis norton.

Ako skine AVG i instalira ga dok je Norton aktiviran poludece oba i napravice jos veci problem... Norton ne trpi drugi AV na istom racunaru...

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 18, 2009 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:
Makro je napisao/la sledeće:

Ako skine AVG i instalira ga dok je Norton aktiviran poludece oba i napravice jos veci problem... Norton ne trpi drugi AV na istom racunaru...

Kako mislis da ce da poludi Laughing
Nece nista biti strasno, nece kompjuter odleteti u vazduh ako koristi dva AV-a.
Uvek moze desni klik misem na Norton i da uradi disable, dok instalira AVG i uradi update i skenira ceo sistem. I posle svega toga uvek moze izbaciti bez problema AVG is sistema.

Na jednom kompjuteru istovremeno rade Norton i AVG Free, i dosada tj. za sada nikakvih problema. A i onako planiram da izbrisem sve.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 18, 2009 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desavalo mi se sa Nortonom da vristi ko lood na AVG-ov virus vault dok doduse AVG sa Nortonovim nije imao problema. Samo kazem nije pametno drzati dva AV-a enable-ovana u isto vreme Smile

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 20, 2009 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

2 AV programa nikad nisu ni bila preporucljiva za drzanje na 1 sistemu,odlucite se za 1 i samo njega koristite da ne bi bilo kurslusa;)

Satisfied KIS user

....tvoj i u dobru i u zlu....

DJ-Goran
..:: Radio - DJ ::..
..:: Radio - DJ ::..

Godine: 45

Datum registracije: 04 Dec 2004
Mesto: negde u Svajcarskoj

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 17, 2009 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemoj da se cimas oko toga

nadjes program total uninstaler koji brise sve u kompletu fino cak i iz registra windowsa

a umesto nortona uzmes NOD 32 verziju full ima je na netu sa sve krekom instaliras i mirna si

norton , avg avast sve je to suplje kao francuski sir
nije ni nod savrsen ali je ipak medju najboljima

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 17, 2009 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DJ-Goran je napisao/la sledeće:
nemoj da se cimas oko toga

nadjes program total uninstaler koji brise sve u kompletu fino cak i iz registra windowsa

a umesto nortona uzmes NOD 32 verziju full ima je na netu sa sve krekom instaliras i mirna si

norton , avg avast sve je to suplje kao francuski sir
nije ni nod savrsen ali je ipak medju najboljima

slažem se s ovim, provereno, zadovoljavajuće.

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Problem, molim pomozite!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon