:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Dempsey je napisao/la sledeće: | Gdje god sam nasla Nortona, ne mogu ga uninstalilrat. On nema uninstal kao druge stvari sto si pokazu stanes li na njima mausom. A mozda ovaj Norton nema uninstal jer nije do kraja instaliran? Trazio mi pasvord, a nemam ga, gdje da mu nadzem taj pasvord, mislim da bi se uninstal pojavio kad bi ga do kraja instalirala, a onda ga zamenim za drugi Trenutacno sam bez antivirusa . |
Nadji neki od freeware alata s kojim mozes deinstalirati Nortona (spanje i po!) - npr. C Cleaner gdje pod Tools imas "Uninstall".
To npr mozes skinuti klikom na ovaj link
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Dempsey Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jan 2008 Poruke: 37

|
|
Puna sam virusa, pojavila se bas sad neka aplikacija i na njoj Paznja!!! virus, kaze Trojanac i pokazao tacno gdje i koliko, puuuuno. Cekam pomoc (sina) ja ne smijem cackati sama, uplasila se. Hvala na savetima, iskoristim sve i javim sto je i kako smo.
|
_________________ tomorrow, tomorrow is new day |
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
Sta koristis, Win XP ili Vista???
Da li tvoj profil tj. korisnicko ime ima prava Administratora. Mozda nemas admin prava pa ti ne dozvoljava da ibacis norton.
Skini AVG Free verziju pa skeniraj sve.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Makro je napisao/la sledeće: | Sta koristis, Win XP ili Vista???
Da li tvoj profil tj. korisnicko ime ima prava Administratora. Mozda nemas admin prava pa ti ne dozvoljava da ibacis norton.
Skini AVG Free verziju pa skeniraj sve. |
Ako skine AVG i instalira ga dok je Norton aktiviran poludece oba i napravice jos veci problem... Norton ne trpi drugi AV na istom racunaru...
|
|
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | Makro je napisao/la sledeće: | Sta koristis, Win XP ili Vista???
Skini AVG Free verziju pa skeniraj sve. |
Ako skine AVG i instalira ga dok je Norton aktiviran poludece oba i napravice jos veci problem... Norton ne trpi drugi AV na istom racunaru... |
Kako mislis da ce da poludi
Nece nista biti strasno, nece kompjuter odleteti u vazduh ako koristi dva AV-a.
Uvek moze desni klik misem na Norton i da uradi disable, dok instalira AVG i uradi update i skenira ceo sistem. I posle svega toga uvek moze izbaciti bez problema AVG is sistema.
Na jednom kompjuteru istovremeno rade Norton i AVG Free, i dosada tj. za sada nikakvih problema. A i onako planiram da izbrisem sve.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Desavalo mi se sa Nortonom da vristi ko lood na AVG-ov virus vault dok doduse AVG sa Nortonovim nije imao problema. Samo kazem nije pametno drzati dva AV-a enable-ovana u isto vreme
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
2 AV programa nikad nisu ni bila preporucljiva za drzanje na 1 sistemu,odlucite se za 1 i samo njega koristite da ne bi bilo kurslusa;)
Satisfied KIS user
|
|
 |
DJ-Goran ..:: Radio - DJ ::..

|
Godine: 45
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 150 Mesto: negde u Svajcarskoj

|
|
nemoj da se cimas oko toga
nadjes program total uninstaler koji brise sve u kompletu fino cak i iz registra windowsa
a umesto nortona uzmes NOD 32 verziju full ima je na netu sa sve krekom instaliras i mirna si
norton , avg avast sve je to suplje kao francuski sir
nije ni nod savrsen ali je ipak medju najboljima
|
|
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
DJ-Goran je napisao/la sledeće: | nemoj da se cimas oko toga
nadjes program total uninstaler koji brise sve u kompletu fino cak i iz registra windowsa
a umesto nortona uzmes NOD 32 verziju full ima je na netu sa sve krekom instaliras i mirna si
norton , avg avast sve je to suplje kao francuski sir
nije ni nod savrsen ali je ipak medju najboljima |
slažem se s ovim, provereno, zadovoljavajuće.
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|