www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nocna mora mnogih tj. Skorpijica na 38 spraticu :))
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 12, 2009 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo,bravo,samo napred Very Happy Very Happy Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 13, 2009 9:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve cestitke i od mene draga koleginica Very Happy

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 16, 2009 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam..Samo napred... Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 16, 2009 2:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anchi22 - hvala puno za ovu temu, za sve ove cestitke, zelje, pozdrave, lepe reci... Usi ti moram vuci, ipak "nije dzaba" Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Negde cemo morati i da stanemo, pre ili kasnije, ali videcemo na kojoj ce to biti visini Wink Saljem vodopad poljubac za tebe i slatkisa, a sve ostale sentimentalne izjave na nekom drugom mestu Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Anđela - omiljena moderatoka s Turizma zahvaljuje na cestitkama i salje jedan turisticki poljubac Mr. Green

sweetlady - vidis kako si ti sve naucila, prvo me smeksas pa onda jos i pokloncici Razz eh lepa rec i gvozdena vrata otvara Mr. Green Naravno, stipaljke uvek koristim, radi preventive Mr. Green Hvala na cestitkama i pokloncicima, a gospodina prepustam tebi, ne odgovara mi boja ociju Mr. Green Laughing Laughing Laughing Lete poljupci Very Happy

daja23 - hvala damo u najboljim godinama, uzvracam poljubac Very Happy

Francuskinja - "Mlle Scorpion" se zahvaljuje na cestitkama i lepim zeljama i uzvraca poljubac pravac do Francuske Very Happy

Jejaorka - jaooooo tetkice, ajde da je ovo rekao neko drugi, ali ti... zar ja da radim sa sitnisem... pffff boranija koju nikako ne volim Mr. Green Salu na stranu, hvala na cestitkama i mom omiljenom medi (probijam svima mozak sa ovim medama Mr. Green ) i saljem poljubac naravno uz infuziju Very Happy

coco_bill - hvala kolega na cestitkama i pokloncicima Very Happy

marijana23 - hvala na cestitkama, leti poljubac do vrsnjakinje Very Happy

bLackLady - "muzicu moj" Mr. Green pisem ti ovo pismo j er videli(e) se dugo nismo, postova je mnogo, a vremena malo da bi se sve saznalo Mr. Green Mr. Green Mr. Green e tako ti je to kad ja hocu da budem "stihoklepac" Mr. Green Sta da ti kazem, znam da ne mozes biti toliko prosta, a pri tome sam i ja toliko komplikovana Razz Mr. Green Ne znam ja sta ti mislis, a ako pustis da ja nagadjam... bice svasta Mr. Green Hvala na cestitkama i svim lepim recima, ljubi te "zence" Very Happy

~SonicLady~ - oooooooooooo sekanaaaaaaaaaa pa zadavicu te za par sati Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Sta da ti kazem, ubacila si mi dobar antivirus, ne moram da brinem da cu imati virus za 9 meseci Razz Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hvala na pokloncicima i sto mislis na mene i u tim "najzanimljivijim" trenucima Mr. Green i veeeeeeeeeeeeeejiko hvala za ono od pre par dana Very Happy a sutra idemo tamo gde smo se dogovorile Razz Saljem kofu poljubaca

Konjanik - pa nije bas kad pre, lupetam ja ovde vec 4 i po godine Mr. Green Hvala za cestitku Very Happy

Nesho79 - hvala za cestitku Wink

TAMARA MAGIS - bravo bravo stojim pravo Mr. Green hvala, brckamo se i dalje Mr. Green

Sascha336 - hvala kolega za cestitke Very Happy

MissPookie - hvala za cestitke Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 16, 2009 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jes, dochekao sam da odgovorish. Razz
Sad cu i ja da progovorim.
Draga gospodjice mladja koleginice škorpijice VI sa naglaskom na TI!
Kako dani prolaze - tako se i poruke "gomilaju".
Jes, sad mozhemo da kazhemo - kako gomilanje?
I nije, jabom, nije. Sve je to promishljeno - koliko videh.
A pamcenje k'o slikovnica. Mr. Green Koja shteta. Confused Razz Razz
Elem,
respect i do sledeceg vidjenja!
Baraba

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 16, 2009 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta ti je kriza, nema vise ni raffaello kuglica Mr. Green Ajd da i ja odgovorim i progovorim Razz Hvala stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI em sto si svratio, em sto si docekao da odgovorim, a da temu ne sklonim Mr. Green em sto mi spomenu gomilanje, em sto me pocasti slikovnicom Mr. Green Mr. Green Mr. Green Vazno je da mi je logika jos uvek jaca strana, a onda su i slikovnice jaceg kolorita Mr. Green Hvala za cestitku i nastavljamo druzenje i dalje (eh koliko puta sam vec ovo rekla, bice 38 Mr. Green Mr. Green Mr. Green )

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nocna mora mnogih tj. Skorpijica na 38 spraticu :)) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon