:: |
Autor |
Poruka |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
bravo,bravo,samo napred
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
sve cestitke i od mene draga koleginica
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
MissPookie `Mndra Mja`

|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.

|
|
Cestitam..Samo napred...
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
anchi22 - hvala puno za ovu temu, za sve ove cestitke, zelje, pozdrave, lepe reci... Usi ti moram vuci, ipak "nije dzaba" Negde cemo morati i da stanemo, pre ili kasnije, ali videcemo na kojoj ce to biti visini Saljem vodopad poljubac za tebe i slatkisa, a sve ostale sentimentalne izjave na nekom drugom mestu
Anđela - omiljena moderatoka s Turizma zahvaljuje na cestitkama i salje jedan turisticki poljubac
sweetlady - vidis kako si ti sve naucila, prvo me smeksas pa onda jos i pokloncici eh lepa rec i gvozdena vrata otvara Naravno, stipaljke uvek koristim, radi preventive Hvala na cestitkama i pokloncicima, a gospodina prepustam tebi, ne odgovara mi boja ociju Lete poljupci
daja23 - hvala damo u najboljim godinama, uzvracam poljubac
Francuskinja - "Mlle Scorpion" se zahvaljuje na cestitkama i lepim zeljama i uzvraca poljubac pravac do Francuske
Jejaorka - jaooooo tetkice, ajde da je ovo rekao neko drugi, ali ti... zar ja da radim sa sitnisem... pffff boranija koju nikako ne volim Salu na stranu, hvala na cestitkama i mom omiljenom medi (probijam svima mozak sa ovim medama ) i saljem poljubac naravno uz infuziju
coco_bill - hvala kolega na cestitkama i pokloncicima
marijana23 - hvala na cestitkama, leti poljubac do vrsnjakinje
bLackLady - "muzicu moj" pisem ti ovo pismo j er videli(e) se dugo nismo, postova je mnogo, a vremena malo da bi se sve saznalo e tako ti je to kad ja hocu da budem "stihoklepac" Sta da ti kazem, znam da ne mozes biti toliko prosta, a pri tome sam i ja toliko komplikovana Ne znam ja sta ti mislis, a ako pustis da ja nagadjam... bice svasta Hvala na cestitkama i svim lepim recima, ljubi te "zence"
~SonicLady~ - oooooooooooo sekanaaaaaaaaaa pa zadavicu te za par sati Sta da ti kazem, ubacila si mi dobar antivirus, ne moram da brinem da cu imati virus za 9 meseci Hvala na pokloncicima i sto mislis na mene i u tim "najzanimljivijim" trenucima i veeeeeeeeeeeeeejiko hvala za ono od pre par dana a sutra idemo tamo gde smo se dogovorile Saljem kofu poljubaca
Konjanik - pa nije bas kad pre, lupetam ja ovde vec 4 i po godine Hvala za cestitku
Nesho79 - hvala za cestitku
TAMARA MAGIS - bravo bravo stojim pravo hvala, brckamo se i dalje
Sascha336 - hvala kolega za cestitke
MissPookie - hvala za cestitke
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Jes, dochekao sam da odgovorish.
Sad cu i ja da progovorim.
Draga gospodjice mladja koleginice škorpijice VI sa naglaskom na TI!
Kako dani prolaze - tako se i poruke "gomilaju".
Jes, sad mozhemo da kazhemo - kako gomilanje?
I nije, jabom, nije. Sve je to promishljeno - koliko videh.
A pamcenje k'o slikovnica. Koja shteta.
Elem,
respect i do sledeceg vidjenja!
Baraba
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Sta ti je kriza, nema vise ni raffaello kuglica Ajd da i ja odgovorim i progovorim Hvala stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI em sto si svratio, em sto si docekao da odgovorim, a da temu ne sklonim em sto mi spomenu gomilanje, em sto me pocasti slikovnicom Vazno je da mi je logika jos uvek jaca strana, a onda su i slikovnice jaceg kolorita Hvala za cestitku i nastavljamo druzenje i dalje (eh koliko puta sam vec ovo rekla, bice 38 )
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|