www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

škorpijica na spratu broj ~40~!! :)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 07, 2009 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A bre kolko ga ti nakuca Very Happy Very Happy Very Happy vidise kolko dugo nisam zalazio u ovaj šor
hehehehe nego da ti čestitam da nekažeš da te je sremac zaboravio Laughing Laughing Laughing

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 07, 2009 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juh mala što i ti brzinski prelaziš te spratiće Very Happy
Svaka čast, budi nam i dalje tako vesela u svojim porukama, kao do sada Wink
I evo na kraju šaljem poljubac za tako jako mladu damu Mr. Green

..Detinja dusa..
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 18 Avg 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 07, 2009 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lele..cestitam Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Snajka ti baš letiš Rolling Eyes
Blizu sam ti buhuhaha Twisted Evil

Snajka samo guraj dalje Mr. Green ,sve s emože kad se hoće Wink Very Happy Laughing

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Visoko,visoko,visoko... Shocked

Sad u nove patikice i trcecim korakom na novi spratic Mr. Green

Hmm...Sta reci? Mr. Green Pa bicu kratka i jasna Mr. Green Komplimente necu da delim,da mi ne crvenis tu pred svetom Laughing Laughing A i batina nesto nisam zeljna... Laughing sto se tice pitanja,bolje da ih ne postavljam Mr. Green

Dakle sve cestitke povodom ovog novog "okruglog" spratica Wink Smaramo se uskoro,tamo ili vamo nebitno je Wink Mr. Green

Odlete ti gomila drmavih kisica preko padina Fruske Gore Mr. Green Embarassed

Evo i nesto da se malo zasladis Wink

I na kraju da se zalije malo Wink

Sta si se uplasila ima jos za popiti,znam ja tvoje potrebe Mr. Green Laughing Laughing

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam skorpijice i samo tako nastavi Wink

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo,sve si vise na vrhu,svaka cast Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 09, 2009 10:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja draga Nocna morica na 40 spraticu Very Happy ...Cestitam Wink

Nemam bas nekih ideja sto se prikladnog pokloncica tice za tako veliki jubilej.....Hmmm...Mozda nesto sto uvek prija Mr. Green Laughing

Vikend na jednom ovakvom mestu Very Happy

Zbog degustacije neceg ovakvog naravno Wink Laughing

Bubim

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 09, 2009 10:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sekiceeee mudrice mila... Very Happy Vidim ja bila ti vredna... samo nešto razmišljam... koliko li je upozoravajućih postića ovoj 40-ici... Rolling Eyes Mr. Green Ljubim ja tebe i čestitam ti... samo napred...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 10, 2009 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anchi22 - batine po usima ti ne ginu, kako god okrenes, znas "nije dzaba" Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Uskoro cemo morati i da kocimo, al polako Very Happy a ako me ne poslusas u vezi "onoga", stvarno necemo pricati New Evil Mr. Green Ovo maznjavanje mi se svidja, tako da grabim pokloncice i poljupce Mr. Green i uzvracam vodopad poljubaca za tebe i slatkisa, a ti pakuj kofere, put zove Razz Mr. Green

dragana.m - hvala za cestitku i cvece Very Happy

coco_bill - hvala za cestitku kolega, kao i za pokloncic, mada sam ja ocekivala neku sizofrenicnu macu za ovako jubilarni spratic Mr. Green al dobar je i zeka Very Happy

Jejaorka - hvala tetkice za cestitku i mog omiljenog medu Mr. Green a zelju ispunjavam sigurno, gazim i ne stajem Mr. Green

bLackLady - Ojha... Oj djevojko Milijana Razz Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing I sta sad ja da kazem na sve ovo sto napisala, mogu jedino ovako da te gledam Arrow Shocked Shocked Shocked Znas da sam uvek fina, mila, dobra, suptilna, osecajna, draga, dusica od osobe Razz Mr. Green i ne mislim se menjati Razz Nastavljamo sve kao i do sada, pa tako ni raffaello ne ispustam, a za sledeci spratic da dopunis zalihe Mr. Green Saljem puuuuuuuuno poljubaca do mog "muzica" Very Happy

Francuskinja - hvala za cestitku i cvece, iskreno se nadam da necu tako brzo duplirati Mr. Green ali nastavljamo dalje Wink Very Happy

~SonicLady~ - ooooooooooooooo vrhunska sekanaaaaa Mr. Green Ma smlacena ili ne, cestitka je uvek pun pogodak, vidis da si cak nasla i casu u "mojoj boji" Mr. Green Nas dve svakako slavimo osvajanje visina, bilo ovde, tamo, amo ili na nekoj planini Razz Mr. Green Uzvracam 40 kofa poljubaca i saljem jos jednu onako da se nadje do sledeceg sastancenja Mr. Green

marijana23 - hvala za cestitku, ne brini ne plasim se visine Mr. Green Leti poljubac nazad Very Happy

magla 68 - vala nakuckala ih ja, a i tebe dugo nema Mr. Green al znam da je mene tesko zaboraviti sa ovako dobrim stipaljkama Mr. Green masem iz Backe Sremu i zahvaljujem na cestitkama i dobrom poklonu koji ce se sigurno dobro utrositi Mr. Green

daja23 - hvala za cestitku i nadam se da cemo se i dalje druziti u ovakvom raspolozenju Very Happy Uzvracam poljupce dami u najboljim godinama od mladjanje vrsnjakinje Mr. Green

..Detinja dusa.. - leleeeee hvala za cestitku Very Happy

nextajox - snajka ja i bez krila letim Mr. Green eh... more su ti to Razz Mr. Green a tebi cu rado kupiti krila da me brze prestignes Very Happy ja cu i bez gurke da nastavim Razz hvala za cestitku, druzimo se i dalje, sve se moze kad se hoce Wink

dambolina - ne diraj mi patikice i ostali prateci pribor i program Mr. Green Bolje ti je da nista ne kazes, ne pitas, ne izjavljujes... jer bi moglo svasta biti Razz ja cu nekako i preziveti, al sta ce reci ljubomoran svet Mr. Green Hvala za cestitku i pokloncice koji su naravno pun pogodak, ali to prvom prilikom zajedno trosimo Mr. Green Leti gomila opasno-ubilackih-drmavih poljubaca da se trese Fruska Gora Very Happy

Nesho79 - hvala za cestitku Very Happy

TAMARA MAGIS - hvala, eto polako al sigurno gazim ka vrhu Mr. Green ali od one prijatne kupke ne odustajem Very Happy

sweetlady - oooooo "tetkice" eto i tebe kod mene Mr. Green eh moje tetkice su uvek bile darezljive kada su putovanja u pitanju, tako da eto tradicija se nastavlja, sve je isto samo nije Zlatibor u pitanju Mr. Green Hvala za cestitku i lep pokolon, sigurno ce biti pametno potrosen Mr. Green Bubim i ja za laku noc Mr. Green

Lane86 - sekice vidis, kad tebe nema moram i za tebe da nadoknadjujem Mr. Green Cini mi se da sto je visi sprat da je sve manje upozoravajucih postica, nesto nece valjati Shocked Mr. Green Hvala za cestitku, ljubim i ja tebe i nadam se da se vidimo ovde pre moje sledece cestitke Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 10, 2009 8:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam draga kolegnica, izgleda ja sam malo zakasnio Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 13, 2009 7:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta reći osim da je 40,000 poruka ne tako mala cifra .. svaka čast na ovako velikom broju poruka i samo napred.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> škorpijica na spratu broj ~40~!! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon