:: |
Autor |
Poruka |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
A bre kolko ga ti nakuca vidise kolko dugo nisam zalazio u ovaj šor
hehehehe nego da ti čestitam da nekažeš da te je sremac zaboravio
|
|
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Juh mala što i ti brzinski prelaziš te spratiće
Svaka čast, budi nam i dalje tako vesela u svojim porukama, kao do sada
I evo na kraju šaljem poljubac za tako jako mladu damu
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
..Detinja dusa.. Dobro upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 18 Avg 2008 Poruke: 723

|
|
lele..cestitam
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Snajka ti baš letiš
Blizu sam ti buhuhaha
Snajka samo guraj dalje ,sve s emože kad se hoće
|
|
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Visoko,visoko,visoko...
Sad u nove patikice i trcecim korakom na novi spratic
Hmm...Sta reci? Pa bicu kratka i jasna Komplimente necu da delim,da mi ne crvenis tu pred svetom A i batina nesto nisam zeljna... sto se tice pitanja,bolje da ih ne postavljam
Dakle sve cestitke povodom ovog novog "okruglog" spratica Smaramo se uskoro,tamo ili vamo nebitno je
Odlete ti gomila drmavih kisica preko padina Fruske Gore
Evo i nesto da se malo zasladis
I na kraju da se zalije malo
Sta si se uplasila ima jos za popiti,znam ja tvoje potrebe
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Cestitam skorpijice i samo tako nastavi
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
bravo,sve si vise na vrhu,svaka cast
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Moja draga Nocna morica na 40 spraticu ...Cestitam
Nemam bas nekih ideja sto se prikladnog pokloncica tice za tako veliki jubilej.....Hmmm...Mozda nesto sto uvek prija
Vikend na jednom ovakvom mestu
Zbog degustacije neceg ovakvog naravno
Bubim
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Sekiceeee mudrice mila... Vidim ja bila ti vredna... samo nešto razmišljam... koliko li je upozoravajućih postića ovoj 40-ici... Ljubim ja tebe i čestitam ti... samo napred...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
anchi22 - batine po usima ti ne ginu, kako god okrenes, znas "nije dzaba" Uskoro cemo morati i da kocimo, al polako a ako me ne poslusas u vezi "onoga", stvarno necemo pricati Ovo maznjavanje mi se svidja, tako da grabim pokloncice i poljupce i uzvracam vodopad poljubaca za tebe i slatkisa, a ti pakuj kofere, put zove
dragana.m - hvala za cestitku i cvece
coco_bill - hvala za cestitku kolega, kao i za pokloncic, mada sam ja ocekivala neku sizofrenicnu macu za ovako jubilarni spratic al dobar je i zeka
Jejaorka - hvala tetkice za cestitku i mog omiljenog medu a zelju ispunjavam sigurno, gazim i ne stajem
bLackLady - Ojha... Oj djevojko Milijana I sta sad ja da kazem na sve ovo sto napisala, mogu jedino ovako da te gledam Znas da sam uvek fina, mila, dobra, suptilna, osecajna, draga, dusica od osobe i ne mislim se menjati Nastavljamo sve kao i do sada, pa tako ni raffaello ne ispustam, a za sledeci spratic da dopunis zalihe Saljem puuuuuuuuno poljubaca do mog "muzica"
Francuskinja - hvala za cestitku i cvece, iskreno se nadam da necu tako brzo duplirati ali nastavljamo dalje
~SonicLady~ - ooooooooooooooo vrhunska sekanaaaaa Ma smlacena ili ne, cestitka je uvek pun pogodak, vidis da si cak nasla i casu u "mojoj boji" Nas dve svakako slavimo osvajanje visina, bilo ovde, tamo, amo ili na nekoj planini Uzvracam 40 kofa poljubaca i saljem jos jednu onako da se nadje do sledeceg sastancenja
marijana23 - hvala za cestitku, ne brini ne plasim se visine Leti poljubac nazad
magla 68 - vala nakuckala ih ja, a i tebe dugo nema al znam da je mene tesko zaboraviti sa ovako dobrim stipaljkama masem iz Backe Sremu i zahvaljujem na cestitkama i dobrom poklonu koji ce se sigurno dobro utrositi
daja23 - hvala za cestitku i nadam se da cemo se i dalje druziti u ovakvom raspolozenju Uzvracam poljupce dami u najboljim godinama od mladjanje vrsnjakinje
..Detinja dusa.. - leleeeee hvala za cestitku
nextajox - snajka ja i bez krila letim eh... more su ti to a tebi cu rado kupiti krila da me brze prestignes ja cu i bez gurke da nastavim hvala za cestitku, druzimo se i dalje, sve se moze kad se hoce
dambolina - ne diraj mi patikice i ostali prateci pribor i program Bolje ti je da nista ne kazes, ne pitas, ne izjavljujes... jer bi moglo svasta biti ja cu nekako i preziveti, al sta ce reci ljubomoran svet Hvala za cestitku i pokloncice koji su naravno pun pogodak, ali to prvom prilikom zajedno trosimo Leti gomila opasno-ubilackih-drmavih poljubaca da se trese Fruska Gora
Nesho79 - hvala za cestitku
TAMARA MAGIS - hvala, eto polako al sigurno gazim ka vrhu ali od one prijatne kupke ne odustajem
sweetlady - oooooo "tetkice" eto i tebe kod mene eh moje tetkice su uvek bile darezljive kada su putovanja u pitanju, tako da eto tradicija se nastavlja, sve je isto samo nije Zlatibor u pitanju Hvala za cestitku i lep pokolon, sigurno ce biti pametno potrosen Bubim i ja za laku noc
Lane86 - sekice vidis, kad tebe nema moram i za tebe da nadoknadjujem Cini mi se da sto je visi sprat da je sve manje upozoravajucih postica, nesto nece valjati Hvala za cestitku, ljubim i ja tebe i nadam se da se vidimo ovde pre moje sledece cestitke
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Cestitam draga kolegnica, izgleda ja sam malo zakasnio
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Šta reći osim da je 40,000 poruka ne tako mala cifra .. svaka čast na ovako velikom broju poruka i samo napred.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|