:: |
Autor |
Poruka |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
OhohohohooOoOoooooOOoo
Pevac moj najdraži (ha, kad drugi ne postoji )
Čestitam ti na pravom forumskom punoletstvu
Sad ti je valjda jasno da u potpunosti odgovaraš za svoje izjave, želje, postupke, izbore...
Čini mi se da pročitah da te je neko posavetovao da slušaš žene jer su pametnije...
Ja ću samo da dodam, da paziš "koje"
Čestitam još jedared
I za kraj, poklončić... nisam našala skupa (logično), pa ću iz dva puta...
+ = što ne ide, ne ide... vidi se da nešto ne štima
Ko me razume, shvatiće me, a ti sigurno hoćeš
Aj pa kukuriči i dalje, dosledno sebi
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Ijuu M...ovaj Annabel, shta to pricash, ja nekog na neshto da teram? Nikako, nikako, sve je to na dobrovoljnoj bazi... hugzZz & kisses
Hvala Sascha
Jaooo koko, koko... Vala, sigurno, shvatio sam Ide, ide, sasvim fino leze u tanjiru jedno posle drugog... Sam' ako ne mrzi da se cerupa
a za odgovornost... ja? Ja?! Pa dobro, kol'ko se znamo, kad' sam ja bio odgovoran, jedan primer mi navedi
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: |
Jaooo koko, koko... Vala, sigurno, shvatio sam Ide, ide, sasvim fino leze u tanjiru jedno posle drugog... Sam' ako ne mrzi da se cerupa
a za odgovornost... ja? Ja?! Pa dobro, kol'ko se znamo, kad' sam ja bio odgovoran, jedan primer mi navedi  |
Aha... baš fino... kao kad bi posle najslađe torte uzeo g***o Ne bih ja to, ni zajedno a ni jedno posle drugog, kako god da okreneš, pokvari se ukus, a čemu to ...
Što se odgovornosti tiče, nisam rekla da si takav bio, već da je krejnje vreme da takav postaneš
Ostaćeš bez primera jer isti ne postoji
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Iskreno tu kombinaciju koju si malopre pomenula nisam probao tako da da, nem ogu nishta da kazem o tome...
|
Pha, zato sam ti i rekla... ni ne treba da je probaš, biće ti užasan ukus Ja bih mi bila zahvalna
Što se trpaš međ matore sam?!
Pevac nisi zbog godina već zbog rano stečenog iskustva i ukusne supe
A odgovronost za sopstvene postupke... pa nije li vreme da te uzdrma taj osećaj...
|
 |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | "rano steceno iskustvo i ukusna supa"... znao sam da me ne volish vec samo razmishljash kako da me iskoristish! |
Ha... pa dobro i tebi i meni
Tebi toplo (oko srca koje nemaš), ja sita
Alexns je napisao/la sledeće: | Jock vala, trenutno drmaju me smao bubrezi i to mi je dovoljno  |
Ako te ja prodrmam, nećeš znati kada je dosta neodgovorno biće jedno
|
 |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Imam srce, al' ne svoje |
Ej, mani me tog lažnog crvenjenja, ne padam ja na te ljigave muške gluposti, znaš
Mislim, znaš me, znam te
Alexns je napisao/la sledeće: | Uff, sad samo cekam da od nekud iskoci cika stariji koleZa Kumche, tad' ti ni metla nece pomoci  |
Pevac, znaš da meni ne može da se stane na put...
pokušavaju mnogi godinama, pa ništa
Obojica će te u niskom letu da završite na omiljenom ti mestu
|
 |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | crnogorskom plavushom |
... koja će to doći glave
Alexns je napisao/la sledeće: | Weeee, shaljesh me na Bahame, hvala koko, hvala, najlepshi poklon za spratic!  |
U snovima, da
A na javi u kazanče pevac
Bahame ćeš dobiti od neke sponzorke kao isplaćivanja žigolo usluga
|
 |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Cccccc... kakav je ovo chat terate me da podviknem
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|