www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Neodoljivi starosjedioc Alexns zasjeo na 21.kat!!!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OhohohohooOoOoooooOOoo Mr. Green
Pevac moj najdraži (ha, kad drugi ne postoji Razz Mr. Green )
Čestitam ti na pravom forumskom punoletstvu Wink
Sad ti je valjda jasno da u potpunosti odgovaraš za svoje izjave, želje, postupke, izbore... Rolling Eyes

Čini mi se da pročitah da te je neko posavetovao da slušaš žene jer su pametnije...
Ja ću samo da dodam, da paziš "koje" Rolling Eyes Mr. Green

Čestitam još jedared Wink

I za kraj, poklončić... nisam našala skupa (logično), pa ću iz dva puta... Mr. Green
+ = što ne ide, ne ide... vidi se da nešto ne štima Mr. Green
Ko me razume, shvatiće me, a ti sigurno hoćeš Wink

Aj pa kukuriči i dalje, dosledno sebi Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ijuu M...ovaj Annabel, shta to pricash, ja nekog na neshto da teram? Shocked Nikako, nikako, sve je to na dobrovoljnoj bazi... Shocked Laughing Laughing Laughing hugzZz & kisses Wink

Hvala Sascha Wink

Jaooo koko, koko... Laughing Laughing Laughing Laughing Vala, sigurno, shvatio sam Laughing Laughing Ide, ide, sasvim fino leze u tanjiru jedno posle drugog... Laughing Laughing Laughing Sam' ako ne mrzi da se cerupa Confused Laughing Laughing Laughing
a za odgovornost... ja? Ja?! Shocked Pa dobro, kol'ko se znamo, kad' sam ja bio odgovoran, jedan primer mi navedi Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:

Jaooo koko, koko... Laughing Laughing Laughing Laughing Vala, sigurno, shvatio sam Laughing Laughing Ide, ide, sasvim fino leze u tanjiru jedno posle drugog... Laughing Laughing Laughing Sam' ako ne mrzi da se cerupa Confused Laughing Laughing Laughing
a za odgovornost... ja? Ja?! Shocked Pa dobro, kol'ko se znamo, kad' sam ja bio odgovoran, jedan primer mi navedi Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Aha... baš fino... kao kad bi posle najslađe torte uzeo g***o Shocked Razz Mr. Green Ne bih ja to, ni zajedno a ni jedno posle drugog, kako god da okreneš, pokvari se ukus, a čemu to ... Rolling Eyes

Što se odgovornosti tiče, nisam rekla da si takav bio, već da je krejnje vreme da takav postaneš Razz Mr. Green

Ostaćeš bez primera jer isti ne postoji Rolling Eyes Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno tu kombinaciju koju si malopre pomenula nisam probao tako da da, nem ogu nishta da kazem o tome... Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

cek, cek, "krajnje vreme" - ti to osh da kazesh da sam mator? Confused
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno tu kombinaciju koju si malopre pomenula nisam probao tako da da, nem ogu nishta da kazem o tome... Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Pha, zato sam ti i rekla... ni ne treba da je probaš, biće ti užasan ukus Mr. Green Ja bih mi bila zahvalna Razz Rolling Eyes Mr. Green

Što se trpaš međ matore sam?! Shocked
Pevac nisi zbog godina već zbog rano stečenog iskustva i ukusne supe Mr. Green
A odgovronost za sopstvene postupke... pa nije li vreme da te uzdrma taj osećaj... Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"rano steceno iskustvo i ukusna supa"... znao sam da me ne volish vec samo razmishljash kako da me iskoristish! Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jock vala, trenutno drmaju me smao bubrezi i to mi je dovoljno Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"rano steceno iskustvo i ukusna supa"... znao sam da me ne volish vec samo razmishljash kako da me iskoristish! Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ha... pa dobro i tebi i meni Mr. Green
Tebi toplo (oko srca koje nemaš), ja sita Rolling Eyes Razz Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green

Jock vala, trenutno drmaju me smao bubrezi i to mi je dovoljno Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing

Ako te ja prodrmam, nećeš znati kada je dosta Shocked Mr. Green neodgovorno biće jedno Razz Laughing Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam srce, al' ne svoje Embarassed Embarassed Razz Laughing

Uff, sad samo cekam da od nekud iskoci cika stariji koleZa Kumche, tad' ti ni metla nece pomoci Shocked Laughing Laughing Laughing

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam srce, al' ne svoje Embarassed Embarassed Razz Laughing

Ej, mani me tog lažnog crvenjenja, ne padam ja na te ljigave muške gluposti, znaš Razz Mr. Green Mr. Green
Mislim, znaš me, znam te Laughing

Uff, sad samo cekam da od nekud iskoci cika stariji koleZa Kumche, tad' ti ni metla nece pomoci Shocked Laughing Laughing Laughing

Pevac, znaš da meni ne može da se stane na put...
pokušavaju mnogi godinama, pa ništa Mr. Green
Obojica će te u niskom letu da završite na omiljenom ti mestu
Twisted Evil Mr. Green Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a i ja kak' sam mogao da zaboravim da imam posla sa crnogorskom plavushom... Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Razz

Weeee, shaljesh me na Bahame, hvala koko, hvala, najlepshi poklon za spratic! Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnogorskom plavushom

... koja će to doći glave Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Weeee, shaljesh me na Bahame, hvala koko, hvala, najlepshi poklon za spratic! Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

U snovima, da Twisted Evil
A na javi u kazanče pevac Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Bahame ćeš dobiti od neke sponzorke kao isplaćivanja žigolo usluga Razz

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 17, 2009 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cccccc... kakav je ovo chat Rolling Eyes terate me da podviknem Mr. Green

Sad malo ja Mr. Green Ko sta radi...

zekan jede... Razz

zekan spava... Razz

zekan zeza... Razz

zekan juri svojim "zekan mobile" po gradu... Razz

p.s. ne brini, ovaj ima odlicne amortizere Razz Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Eh, skoro da zaboravim, cestitke povodom predjenog spratica, a sve ostalo znas, iako je bolje reci nego... ma znas Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Neodoljivi starosjedioc Alexns zasjeo na 21.kat!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon