www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fenomeni koji su samo moguci u filmovima
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nisam bas toliko stroga...Meni je Stiven Sigal bas po meri Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma kaka mjera bona,ka on pobije pola voza i sve moguce glumce u filmu i statiste,ma super man nema sta,to je cista nula za glumu,nije dzaba dobitnik brojnih nagrada za najgoreg glumca,mislim to su pogrde kako ja kazem ne narade hehe,mozda se tebi izgledom svidja,ono ko zaejban lik heheh,bezee nidje veze kako mi u BiH kazemo hehe

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 9:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa jesam li ja uopste pominjala glumu...

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 9:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@hoho zamolila bih te da smanjis malo chat varijante...hvala

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 19, 2005 3:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
Pa jesam li ja uopste pominjala glumu...

e pa nisam ja baba Sera da predvidjam sta si ti htjela rec,po mjeri moze bit kad gotivis nekog po glumi,jer je tema vezana za glumu,ne manekene Razz Razz Razz !!!
Yasmin je napisao/la sledeće:
@hoho zamolila bih te da smanjis malo chat varijante...hvala

Nemoj me molit,ne volim kad me neko moli,al ne vidim gdje je tu ta tvoja chat varijanta!!??Samo smo se smijali i komentarisali na ovu temu,filmske gluposti,al vama to tesko objasnit,ne znam sta je zanimljivo,odenkud s neta iskopirat te filmske gegove i paste ih na temi i to je sve,bas beze,ljepse je kad mi ispricamo o tim glupostima,zar ne??Nema na cemu,eto ubuduce necu nista pisat na ovoj temi,da ne ispadne opet te price tipa chat ovo ono.......beze

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Edit by PiNkLaDy...moze ovo i u jednoj...spojila sam ti poruke... Exclamation

Ja sam,sto nisam!

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: different realities...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 19, 2005 9:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dakle, dozvoliću offtopic samo u dve uzastopne poruke, sve posle toga ide u PP ili na chat. Smatrajte se upozorenim (da ne bi posle bilo pitanja: "A gde su nestali moji postovi" ili slično)

Mikelly
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 14 Jan 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 19, 2005 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahah, super... i u americi svi brojevi telefona pocinju sa 555 Smile
- Ako bezis od monstruma, ocekuj da ces da se sapletes barem 2-3 puta (duplo vise ako si zena). Takode, iako monstrum jedva hramlje, uvek ce uspevati da te sustigne.
- Pazljivo slusaj pozadinsku muziku.

edit: spojio sam ova dva posta jer nema potrebe da stoje ovako koko su do maločas stajali

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 05, 2005 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Policajke su uvijek super zgodni komadi.

Kad se nesto opasno treba desiti vani je uvijek lose vrijeme - grmi i sijeva.

sheba_diesel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 06, 2005 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste izvalili kako ne postoji Rus koji dobro govori engleski(svi ga govore sa jakim ruskim naglaskom),isto vazi i za arape.
Svaki opasan pandur,kada udje u kucu prvo se uhvati za flasu viskija(pre toga bacivsi sako ko zna gde)
Najvise me nervira sto svaki pandur mora da se smuva sa svojom partnerkom(iako zena ima deset puta manje u policiji)
Vojnik/policajac u penziji nije zaboravio nista sto je naucio u sluzbi/vijetnamu,a nije izgubio nista od tadasnje fizicke spreme i u svakom trenutku je spreman da se obracuna sa stotinama terorista.
FBI i CIA su uvek losi momci koji samo hoce da zataskaju stvari,ali glavni heroj je najobicniji policajac sa znackom,obavezno u civilu i veeeelikim pistoljem Laughing

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 06, 2005 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kauboji su uvijek usamljeni i skoro se nikad ne peru.

Indijanci svi izgledaju kao da su uvijek iz istog plemena. Indijanke su uvijek zgodne.

vdjuric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Nov 2004
Mesto: Bijeljina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 06, 2005 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

90% likova starijih od 40 godina je sluzilo u Vijetnamu ili u Golfskom ratu.
A najjaca fora je sto sad za ove sto su premladi za Vijetnam govore da su sluzili u Bosni.
Skoro sam gledao neki film na TV-u, ne secam se kako se zove, ali ono - klasnicna holivudska B produkcija. Lik je kao ratovao u Bosni, i ima traume. U jednom trenutku se krece prisecati toga - nalazi se u nekoj pustinji Shocked Shocked , a oko njega trce neki umotane glave, kao Arapi, i pri tome pricaju na nekom levom jeziku... Very Happy Very Happy Very Happy

MilanRUS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Apr 2005

russia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 18, 2005 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fenomeni koji su samo moguci u filmovima

da covek hoda po mesecu i da izlazi u otvoren kosmos!!!! radiacija ko 100to Cernobila!!!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Fenomeni koji su samo moguci u filmovima Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon