:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Ja nisam bas toliko stroga...Meni je Stiven Sigal bas po meri
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
ma kaka mjera bona,ka on pobije pola voza i sve moguce glumce u filmu i statiste,ma super man nema sta,to je cista nula za glumu,nije dzaba dobitnik brojnih nagrada za najgoreg glumca,mislim to su pogrde kako ja kazem ne narade hehe,mozda se tebi izgledom svidja,ono ko zaejban lik heheh,bezee nidje veze kako mi u BiH kazemo hehe
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Pa jesam li ja uopste pominjala glumu...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija

|
|
@hoho zamolila bih te da smanjis malo chat varijante...hvala
|
|
 |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Pa jesam li ja uopste pominjala glumu... |
e pa nisam ja baba Sera da predvidjam sta si ti htjela rec,po mjeri moze bit kad gotivis nekog po glumi,jer je tema vezana za glumu,ne manekene !!!
Yasmin je napisao/la sledeće:
@hoho zamolila bih te da smanjis malo chat varijante...hvala
Nemoj me molit,ne volim kad me neko moli,al ne vidim gdje je tu ta tvoja chat varijanta!!??Samo smo se smijali i komentarisali na ovu temu,filmske gluposti,al vama to tesko objasnit,ne znam sta je zanimljivo,odenkud s neta iskopirat te filmske gegove i paste ih na temi i to je sve,bas beze,ljepse je kad mi ispricamo o tim glupostima,zar ne??Nema na cemu,eto ubuduce necu nista pisat na ovoj temi,da ne ispadne opet te price tipa chat ovo ono.......beze
Pitanje mora biti pitano!
Edit by PiNkLaDy...moze ovo i u jednoj...spojila sam ti poruke...
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |
Eladan Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...

|
|
Dakle, dozvoliću offtopic samo u dve uzastopne poruke, sve posle toga ide u PP ili na chat. Smatrajte se upozorenim (da ne bi posle bilo pitanja: "A gde su nestali moji postovi" ili slično)
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
 |
Mikelly Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Jan 2005 Poruke: 17

|
|
hahah, super... i u americi svi brojevi telefona pocinju sa 555
- Ako bezis od monstruma, ocekuj da ces da se sapletes barem 2-3 puta (duplo vise ako si zena). Takode, iako monstrum jedva hramlje, uvek ce uspevati da te sustigne.
- Pazljivo slusaj pozadinsku muziku.
edit: spojio sam ova dva posta jer nema potrebe da stoje ovako koko su do maločas stajali
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Policajke su uvijek super zgodni komadi.
Kad se nesto opasno treba desiti vani je uvijek lose vrijeme - grmi i sijeva.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd

|
|
Jeste izvalili kako ne postoji Rus koji dobro govori engleski(svi ga govore sa jakim ruskim naglaskom),isto vazi i za arape.
Svaki opasan pandur,kada udje u kucu prvo se uhvati za flasu viskija(pre toga bacivsi sako ko zna gde)
Najvise me nervira sto svaki pandur mora da se smuva sa svojom partnerkom(iako zena ima deset puta manje u policiji)
Vojnik/policajac u penziji nije zaboravio nista sto je naucio u sluzbi/vijetnamu,a nije izgubio nista od tadasnje fizicke spreme i u svakom trenutku je spreman da se obracuna sa stotinama terorista.
FBI i CIA su uvek losi momci koji samo hoce da zataskaju stvari,ali glavni heroj je najobicniji policajac sa znackom,obavezno u civilu i veeeelikim pistoljem
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Kauboji su uvijek usamljeni i skoro se nikad ne peru.
Indijanci svi izgledaju kao da su uvijek iz istog plemena. Indijanke su uvijek zgodne.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
vdjuric Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Nov 2004 Poruke: 46 Mesto: Bijeljina

|
|
90% likova starijih od 40 godina je sluzilo u Vijetnamu ili u Golfskom ratu.
A najjaca fora je sto sad za ove sto su premladi za Vijetnam govore da su sluzili u Bosni.
Skoro sam gledao neki film na TV-u, ne secam se kako se zove, ali ono - klasnicna holivudska B produkcija. Lik je kao ratovao u Bosni, i ima traume. U jednom trenutku se krece prisecati toga - nalazi se u nekoj pustinji , a oko njega trce neki umotane glave, kao Arapi, i pri tome pricaju na nekom levom jeziku...
|
|
|
|
|
 |
MilanRUS Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 19

|
|
Fenomeni koji su samo moguci u filmovima
da covek hoda po mesecu i da izlazi u otvoren kosmos!!!! radiacija ko 100to Cernobila!!!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|