Amerikanac iz Ohaja srušio je buldožerom svoju kuću vrednu 350.000 dolara, kako mu je banka ne bi oduzela.
Teri Hoskins je godinama vodio bitku sa bankom Riverhils kojoj je dugovao novac za kuću, a imao je probleme i sa američkom poreskom upravom (IRS).
Pošto nije uspeo da se dogovori s bankom oko otplate duga i nakon što je poreska uprava zaplenila njegovu prodavnicu tepiha, Hoskins je jednostavno buldožerom sravnio kuću sa zemljom.
"Kada sam shvatio da dugujem 160.000 dolara za kuću i da žele da mi je zbog toga oduzmu, nisam mogao to da podnesem. Odlučio sam da je srušim", kazao je Hoskins, prenosi agencija AP.
On kaže da je potrošio puno novca na advokate i da mu je na kraju sve dozlogrdilo.
Pre dve nedelje seo je u buldožer i porušio kuću u mestu Moskva, nekih 40 kilometara od Sinsinatija.
"Mislim da bi banke trebalo dobro da razmisle pre nego što nekog izbace iz svog doma jer se, u suprotnom, može desiti da i njihovi čelnici budu primorani da učine što i ja", kazao je Hoskins.
(Tanjug)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Na advokate trošio pare da "svlada" banku?! Taj zaista nije znao u šta se upetljao.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
D@cha Prijatelj foruma
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
Taj ocigledno nije pri zdravoj pameti
DJ-Goran ..:: Radio - DJ ::..
Godine: 46
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 150 Mesto: negde u Svajcarskoj
pa ko malo bolje zna americki sistem zna da IRS nije vladina agencija vec privatna koja uteruje porez . sve ce ti oprostiti ali porez nece
Bojan_kralj ~Angel azul~
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
Ladno Moskva u sred amerike
_________________ Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
Pa, pametno
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Ko kaze da ne mozesh zaj*bati sistem?
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma