www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Srušio kuću da mu je banka ne bi uzela
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 8:19 pm    Naslov poruke: Srušio kuću da mu je banka ne bi uzela Na vrh strane Na dno strane

Amerikanac iz Ohaja srušio je buldožerom svoju kuću vrednu 350.000 dolara, kako mu je banka ne bi oduzela.

Teri Hoskins je godinama vodio bitku sa bankom Riverhils kojoj je dugovao novac za kuću, a imao je probleme i sa američkom poreskom upravom (IRS).

Pošto nije uspeo da se dogovori s bankom oko otplate duga i nakon što je poreska uprava zaplenila njegovu prodavnicu tepiha, Hoskins je jednostavno buldožerom sravnio kuću sa zemljom.

"Kada sam shvatio da dugujem 160.000 dolara za kuću i da žele da mi je zbog toga oduzmu, nisam mogao to da podnesem. Odlučio sam da je srušim", kazao je Hoskins, prenosi agencija AP.

On kaže da je potrošio puno novca na advokate i da mu je na kraju sve dozlogrdilo.

Pre dve nedelje seo je u buldožer i porušio kuću u mestu Moskva, nekih 40 kilometara od Sinsinatija.

"Mislim da bi banke trebalo dobro da razmisle pre nego što nekog izbace iz svog doma jer se, u suprotnom, može desiti da i njihovi čelnici budu primorani da učine što i ja", kazao je Hoskins.

(Tanjug)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na advokate trošio pare da "svlada" banku?! Taj zaista nije znao u šta se upetljao.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj ocigledno nije pri zdravoj pameti

DJ-Goran
..:: Radio - DJ ::..
..:: Radio - DJ ::..

Godine: 46

Datum registracije: 04 Dec 2004
Mesto: negde u Svajcarskoj

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ko malo bolje zna americki sistem zna da IRS nije vladina agencija vec privatna koja uteruje porez . sve ce ti oprostiti ali porez nece

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ladno Moskva u sred amerike Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa, pametno Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 24, 2010 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko kaze da ne mozesh zaj*bati sistem? Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Srušio kuću da mu je banka ne bi uzela Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon