:: |
| Autor |
Poruka |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
wedding crashers romanticna komedija bas me je nasmejao.simpatican film,moje preporuke
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
The Secret Life of Bees / Tajni zivot pcela
Vrlo, vrlo dobar film!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Derailed
Malo dosadan ali Ok za pogledati!
|
|
|
| |
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|

|
|
|
The road,post-apokalipticna prica skoncentrisana na odnos oca i sina,prezivljanju,problemima koji ih susrecu na njihovom putu i kako ostati covek u tako necovecnim okolnostima...Film je beskrajno tuzan sa jedne strane a sa druge strane je topla ljudska prica o odnosu oca i sina i ljubavi roditelja i deteta...Sve u svemu film nije za neko popodnevno opustanje,radjen je po knjizi i odlicno je adaptiran prema njoj.
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
[B]Eto pogledah i taj slavni "Avatar" i nikako ne bih željela da neko o meni pomisli kao o nekom teškom kontrašu ili, ne daj Bože, bezdušnom kritičaru, ali nakon svih silnih pohvala, komentara, oduševljenja, novca koji je zaradio, je zaista nema ništa posebno reći o filmu. Kompjuterska animacija je sasvim ok, predjeli isto tako fantastični, ali je ipak glumac, glumac. Boje i efekti kvalitetno odrađeni, ali zaista nisam oduševljena niti likovima, niti radnjom. Film kojeg sigurno neću imati u svojoj kolekciji. Ukusi su različiti i o njima ne vrijedi raspravljati. Ne osporavam mu kvalitet režije, ali sve ostalo mi je besmisleno, čak mi ni likovi avatara nisu ni najmanje simpatični, osim boja koje imaju po sebi. Šrek je zakon.A i luda vjeverica iz "Ledenog doba" mada su to crtići, po meni je i ovo jedna vrsta crtića za malo odraslije, ja još ne želim tako odrasti.[B]
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
| gkukolj je napisao/la sledeće: | | Eto pogledah i taj slavni "Avatar" i nikako ne bih željela da neko o meni pomisli kao o nekom teškom kontrašu ili, ne daj Bože, bezdušnom kritičaru, ali nakon svih silnih pohvala, komentara, oduševljenja, novca koji je zaradio, je zaista nema ništa posebno reći o filmu. Kompjuterska animacija je sasvim ok, predjeli isto tako fantastični, ali je ipak glumac, glumac. Boje i efekti kvalitetno odrađeni, ali zaista nisam oduševljena niti likovima, niti radnjom. Film kojeg sigurno neću imati u svojoj kolekciji. Ukusi su različiti i o njima ne vrijedi raspravljati. Ne osporavam mu kvalitet režije, ali sve ostalo mi je besmisleno, čak mi ni likovi avatara nisu ni najmanje simpatični, osim boja koje imaju po sebi. Šrek je zakon.A i luda vjeverica iz "Ledenog doba" mada su to crtići, po meni je i ovo jedna vrsta crtića za malo odraslije, ja još ne želim tako odrasti.[B] |
E, pravi si namcor
-----
Ja ponavljao neka stara dobra gradiva:
Predivni Almodovarov [B]Volver
-----
i nezaboravni superfilm V for Vendetta
|
 |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ih i ne znaš koji sam ja namćor Da je meni večeras pogledati "Šaptači konjima", brate, pa da odnamćorim!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|

|
|
Sherlock Holmes, nisam ocekivala da mi se dopadne film medjutim dopao mi se,interesantan je, svidja mi se i glumacki par koji su odabrali za glavne uloge... takodje svidja mi se sto u ovoj najnovijoj ekranizaciji dr watson stvarno ima neku ulogu i od pomoci je sherlock holmsu
|
|
|
| |
|
 |
Rene Artoa Добар дечко

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Mar 2010 Poruke: 1530 Mesto: Belgrade

|
|
U avataru sam primetio flimsku gresku. Na pandori covek bez one maske ne moze da prezivi 4 minuta, a likusa koja je pilot vozi onaj helikopter bez maske iako su vrata otvorena. Ko ne veruje neka pogleda na 20-25 minutu kada prvi put krecu u istrazivanje planete
|
_________________ Ја сам анђео у облику твора!
 |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Flash of Genius - odlican! Radjen po istinitom dogadjaju. Jedan pravi antikapitalisticki film u kome mozete videti da novac nekim ljudima stvarno nije najvrednija stvar u zivotu, da za svoja uverenja treba ici do kraja, pa makar bio sam na tom putu... Uostalom, pogledajte.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|

|
|
Mamma Mia
Musical. Razbibriga i nista drugo. OK za jedno gledanje ali nista posebno.
|
 |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|

|
|
The Shawshank Redemption
Remek djelo, savrsen film! Pogledan po ne znam koji put, uvijek vrhunski...
|
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|