www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Poslednji film koji ste pogledali i Vase misljenje
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 111, 112, 113  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  
Autor Poruka
vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 28 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 10, 2010 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

wedding crashers romanticna komedija bas me je nasmejao.simpatican film,moje preporuke

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 12, 2010 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

The Secret Life of Bees / Tajni zivot pcela

Vrlo, vrlo dobar film!

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 13, 2010 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Derailed

Malo dosadan ali Ok za pogledati! Wink

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 14, 2010 10:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

The road,post-apokalipticna prica skoncentrisana na odnos oca i sina,prezivljanju,problemima koji ih susrecu na njihovom putu i kako ostati covek u tako necovecnim okolnostima...Film je beskrajno tuzan sa jedne strane a sa druge strane je topla ljudska prica o odnosu oca i sina i ljubavi roditelja i deteta...Sve u svemu film nije za neko popodnevno opustanje,radjen je po knjizi i odlicno je adaptiran prema njoj.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 15, 2010 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[B]Eto pogledah i taj slavni "Avatar" i nikako ne bih željela da neko o meni pomisli kao o nekom teškom kontrašu ili, ne daj Bože, bezdušnom kritičaru, ali nakon svih silnih pohvala, komentara, oduševljenja, novca koji je zaradio, je zaista nema ništa posebno reći o filmu. Kompjuterska animacija je sasvim ok, predjeli isto tako fantastični, ali je ipak glumac, glumac. Boje i efekti kvalitetno odrađeni, ali zaista nisam oduševljena niti likovima, niti radnjom. Film kojeg sigurno neću imati u svojoj kolekciji. Ukusi su različiti i o njima ne vrijedi raspravljati. Ne osporavam mu kvalitet režije, ali sve ostalo mi je besmisleno, čak mi ni likovi avatara nisu ni najmanje simpatični, osim boja koje imaju po sebi. Šrek je zakon.A i luda vjeverica iz "Ledenog doba" mada su to crtići, po meni je i ovo jedna vrsta crtića za malo odraslije, ja još ne želim tako odrasti.[B]

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 15, 2010 5:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
Eto pogledah i taj slavni "Avatar" i nikako ne bih željela da neko o meni pomisli kao o nekom teškom kontrašu ili, ne daj Bože, bezdušnom kritičaru, ali nakon svih silnih pohvala, komentara, oduševljenja, novca koji je zaradio, je zaista nema ništa posebno reći o filmu. Kompjuterska animacija je sasvim ok, predjeli isto tako fantastični, ali je ipak glumac, glumac. Boje i efekti kvalitetno odrađeni, ali zaista nisam oduševljena niti likovima, niti radnjom. Film kojeg sigurno neću imati u svojoj kolekciji. Ukusi su različiti i o njima ne vrijedi raspravljati. Ne osporavam mu kvalitet režije, ali sve ostalo mi je besmisleno, čak mi ni likovi avatara nisu ni najmanje simpatični, osim boja koje imaju po sebi. Šrek je zakon.A i luda vjeverica iz "Ledenog doba" mada su to crtići, po meni je i ovo jedna vrsta crtića za malo odraslije, ja još ne želim tako odrasti.[B]

E, pravi si namcor Mr. Green

-----

Ja ponavljao neka stara dobra gradiva:

Predivni Almodovarov [B]Volver

-----
i nezaboravni superfilm V for Vendetta

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 15, 2010 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ih i ne znaš koji sam ja namćor Razz Da je meni večeras pogledati "Šaptači konjima", brate, pa da odnamćorim!

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 16, 2010 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sherlock Holmes, nisam ocekivala da mi se dopadne film medjutim dopao mi se,interesantan je, svidja mi se i glumacki par koji su odabrali za glavne uloge... takodje svidja mi se sto u ovoj najnovijoj ekranizaciji dr watson stvarno ima neku ulogu i od pomoci je sherlock holmsu Very Happy Mr. Green

Rene Artoa
Добар дечко
Добар дечко

Godine: 35

Datum registracije: 16 Mar 2010
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 17, 2010 3:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U avataru sam primetio flimsku gresku. Na pandori covek bez one maske ne moze da prezivi 4 minuta, a likusa koja je pilot vozi onaj helikopter bez maske iako su vrata otvorena. Ko ne veruje neka pogleda na 20-25 minutu kada prvi put krecu u istrazivanje planete Mr. Green

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 18, 2010 3:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Flash of Genius - odlican! Radjen po istinitom dogadjaju. Jedan pravi antikapitalisticki film u kome mozete videti da novac nekim ljudima stvarno nije najvrednija stvar u zivotu, da za svoja uverenja treba ici do kraja, pa makar bio sam na tom putu... Uostalom, pogledajte. Smile

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 18, 2010 4:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mamma Mia

Musical. Razbibriga i nista drugo. OK za jedno gledanje ali nista posebno.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 19, 2010 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

The Shawshank Redemption

Remek djelo, savrsen film! Pogledan po ne znam koji put, uvijek vrhunski...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Poslednji film koji ste pogledali i Vase misljenje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 111, 112, 113  sledeća
Strana 62 od 113

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon