www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako zaista peva Džej Lo?
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 2:21 pm    Naslov poruke: Kako zaista peva Džej Lo? Na vrh strane Na dno strane

Snimak iz studija u kom pevačica "pušta glas" bez ikakvih efekata pojavio se na Internetu.

Dženifer Lopez (40) pokušava da peva "Enough is enough" Done Samer i Barbre Strejsend, ali joj glas stalno "puca", pa se izvinjava toncima.

"Pesma se zove 'Dosta', a to bi trebalo da kažemo i za Dženiferino pevanje", komentari su na američkim tračerskim blogovima.

Poslušajte Džej Lo "u akciji".

(MONDO)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od uvek sam pricao da je ona jedna prepotentna osoba i da nema veze ali ovo je pravi dokaz

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

3 reci:
Preterivanje
Preterivanje
i Preterivanje.

The tears of a clown make the whole world laugh.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta je ovo Exclamation Question Neka zeza Exclamation Question Jel' oni misle pjesmu završiti ove godine i na koji način? 'Ajmo, vataj se jaja friških pa pij malo. E moja Lo, nema i jare i pare.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Reci mi gkukolj(primera radi) ja da ti sad dam recept da mi napravish jednu tortu(na primer), bi li iz prve uspela da je napravish savrsheno il' bi prvo morala da probash jednom, 2 puta.. dok ne uspe? Shocked Laughing Laughing Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 5:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da bi, ako sam iskusan kuhar. Razz To je njen posao i trebala bi malo bolje da ga radi, ili da čeka da se oporavi od bilo čega pa da nastavi. Lično, ja je zaista volim, ali mi je zasmetalo, jer sam ponekad ipak perfekcionista u nekim stvarima.

Rene Artoa
Добар дечко
Добар дечко

Godine: 34

Datum registracije: 16 Mar 2010
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 5:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Размажена гузата крава Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ja je licno ne volim Laughing Laughing Laughing Ne slusham tu vrstu muzike, al' ovo je stvarno preterivanje, pogotovo ovaj komentar:
"Pesma se zove 'Dosta', a to bi trebalo da kažemo i za Dženiferino pevanje"
To moze da kaze samo neko ko apsolutno nema pojma sa muzikom. Sve je stvar vezbe, a ovo je samo jedna proba, a ne koncert.. bilo bi lepo kad bi neko imao npr. snimke s proba Guns'n'Roses, da se vidi kako gitaristi i bubnjari sviraju "na keca", pa da vidim da l' bi isto bili komentari kako treba da batale svoj posao samo zato shto nisu uboli iz prve.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 05, 2010 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slažem se sa Aleksom.
Kako mi se čini, ova pesma je jako teška za pevanje, pa me ni ne čudi prekidanje svaki čas.
Tj. na snimku je najobičnija proba teške pesme. Ništa više.

Na samom kraju snimka se vidi koliko je profesionalna (taj deo je savršeno otpevan i iz cuga bez falširanja).

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 06, 2010 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se slazem i sa Aleksom i sa Cocom. Samo zato sto falsira na probi treba da prekine karijeru? Ne slazem se sa tim. A i sto kaze Coco, zadnji deo je savrseno otpevan Smile

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 06, 2010 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
Ja se slazem i sa Aleksom i sa Cocom. Samo zato sto falsira na probi treba da prekine karijeru? Ne slazem se sa tim. A i sto kaze Coco, zadnji deo je savrseno otpevan Smile

Poslusajte originalnu pesmu i recite to ponovo. Ako svaki put ovako peva onda je to katastrofa...uz ovakvo pevanje slavuj reze vene. Zadnji deo kao i pocetak je jako lose otpevan. Poslusajte originalnu pesmu pa cete se uveriti.

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 06, 2010 2:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja mislim da svaki pevac/ica imaju te falseve, pa pobogu, i oni imaju glas kao i mi, pa nam nekad dodje da proskripi...posebno neko ko se sa tim bavi, ko zna koliko je pesama do tad izvezbala...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kako zaista peva Džej Lo? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon