Snimak iz studija u kom pevačica "pušta glas" bez ikakvih efekata pojavio se na Internetu.
Dženifer Lopez (40) pokušava da peva "Enough is enough" Done Samer i Barbre Strejsend, ali joj glas stalno "puca", pa se izvinjava toncima.
"Pesma se zove 'Dosta', a to bi trebalo da kažemo i za Dženiferino pevanje", komentari su na američkim tračerskim blogovima.
Poslušajte Džej Lo "u akciji".
(MONDO)
D@cha Prijatelj foruma
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
Od uvek sam pricao da je ona jedna prepotentna osoba i da nema veze ali ovo je pravi dokaz
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
3 reci:
Preterivanje
Preterivanje
i Preterivanje.
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Šta je ovo Neka zeza Jel' oni misle pjesmu završiti ove godine i na koji način? 'Ajmo, vataj se jaja friških pa pij malo. E moja Lo, nema i jare i pare.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Reci mi gkukolj(primera radi) ja da ti sad dam recept da mi napravish jednu tortu(na primer), bi li iz prve uspela da je napravish savrsheno il' bi prvo morala da probash jednom, 2 puta.. dok ne uspe?
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Naravno da bi, ako sam iskusan kuhar. To je njen posao i trebala bi malo bolje da ga radi, ili da čeka da se oporavi od bilo čega pa da nastavi. Lično, ja je zaista volim, ali mi je zasmetalo, jer sam ponekad ipak perfekcionista u nekim stvarima.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Rene Artoa Добар дечко
Godine: 34
Datum registracije: 16 Mar 2010 Poruke: 1530 Mesto: Belgrade
Размажена гузата крава
_________________ Ја сам анђео у облику твора!
A ja je licno ne volim Ne slusham tu vrstu muzike, al' ovo je stvarno preterivanje, pogotovo ovaj komentar:
"Pesma se zove 'Dosta', a to bi trebalo da kažemo i za Dženiferino pevanje"
To moze da kaze samo neko ko apsolutno nema pojma sa muzikom. Sve je stvar vezbe, a ovo je samo jedna proba, a ne koncert.. bilo bi lepo kad bi neko imao npr. snimke s proba Guns'n'Roses, da se vidi kako gitaristi i bubnjari sviraju "na keca", pa da vidim da l' bi isto bili komentari kako treba da batale svoj posao samo zato shto nisu uboli iz prve.
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Slažem se sa Aleksom.
Kako mi se čini, ova pesma je jako teška za pevanje, pa me ni ne čudi prekidanje svaki čas.
Tj. na snimku je najobičnija proba teške pesme. Ništa više.
Na samom kraju snimka se vidi koliko je profesionalna (taj deo je savršeno otpevan i iz cuga bez falširanja).
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
Ja se slazem i sa Aleksom i sa Cocom. Samo zato sto falsira na probi treba da prekine karijeru? Ne slazem se sa tim. A i sto kaze Coco, zadnji deo je savrseno otpevan
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Bojan_kralj ~Angel azul~
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
*Mayche* je napisao/la sledeće:
Ja se slazem i sa Aleksom i sa Cocom. Samo zato sto falsira na probi treba da prekine karijeru? Ne slazem se sa tim. A i sto kaze Coco, zadnji deo je savrseno otpevan
Poslusajte originalnu pesmu i recite to ponovo. Ako svaki put ovako peva onda je to katastrofa...uz ovakvo pevanje slavuj reze vene. Zadnji deo kao i pocetak je jako lose otpevan. Poslusajte originalnu pesmu pa cete se uveriti.
_________________ Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
Pa ja mislim da svaki pevac/ica imaju te falseve, pa pobogu, i oni imaju glas kao i mi, pa nam nekad dodje da proskripi...posebno neko ko se sa tim bavi, ko zna koliko je pesama do tad izvezbala...
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2sledeća
Strana 1 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma