www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Homosexualni parovi i usvajanje djece
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  

Treba li homosexualnim parovima dozvoliti usvajanje djece?
DA, i oni su ljudi, i oni imaju pravo voljeti djecu i brinuti o njima
11%
 11%  [ 17 ]
DA, ali ih prvo treba provjeriti
4%
 4%  [ 6 ]
DA, iz nekog treceg razloga
0%
 0%  [ 1 ]
NE, jer oni su bolesni pa ce i ta djeca biti kao i oni
31%
 31%  [ 46 ]
NE, jer to nije prirodno
38%
 38%  [ 57 ]
NE, iz nekog treceg razloga
11%
 11%  [ 17 ]
Ne znam ili nemam misljenje o tome
2%
 2%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 147

Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 04, 2010 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dvoje takve djece idu i isti razred u koji ide moja kcer. Uglavnom, djeca su sasvim normalna, nema nikakve razlike.

Prakticno, sanse da ce dijete zavrsiti u nekompaktibilnoj i nasilnoj obitelji su sasvim jednake - bez obzira na spolnost usvajaca. To se moze desiti i u homo- i u heterosexualnoj zajednici.

barkos 77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Avg 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Хомосексуалне бракове не треба дозволити, а тек усвајање деце таквим паровима не треба дозволити Exclamation Exclamation Exclamation
Најбитније је речено, и не желим дубље да залазим у ову тему.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pod nekim drugim okolnostima, ne bih se uopste javljao na ovu temu,
ali, sad sam bas nesto raspolozen.
da li ima neko normalan na ovom forumu ? i da zna, uopste, kakav je protokol,
za usvajanje dijeteta, u normalnim uslovima.
imam prijatelja, koji je u braku desetak godina,
on i supruga ne mogu da imaju djecu.
vec osam godina pokusavaju da usvoje dijete.
ne mogu. propisi i pravila.
ljudi su dobro situirani, dzaba. i cekace ko zna koliko.
tako i da se donese takav morbidan zakon, on se nece nikada sprovesti u djelo.
ja mislim, da je to zadnje sto treba da se desi, na ovim prostorima.
mislim da ce to biti zadnja kap u vec odavno prepunoj casi bijesa.

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 20 Jul 2010
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 06, 2010 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Apsolutno sam protiv toga da homoseksualni parovi usvajaju decu. To je bolesno i neprirodno i zakonom bih zabranila da se usvajaju deca koja će živeti u bolesnom okruženju. New Evil
To im ni u kom slučaju ne treba dozvoliti.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 02, 2010 3:42 am    Naslov poruke: Castro: Žao mi je što sam progonio homoseksualce Na vrh strane Na dno strane

Castro: Žao mi je što sam progonio homoseksualce

Bivši kubanski predsjednik Fidel Castro preuzeo je odgovornost za vladin progon homoseksualaca nakon kubanske revolucije jer je u to vrijeme bio zaokupljen drugim problemima.

- Ako je netko odgovoran, to sam ja. Neću prebacivati krivnju na druge - izjavio je Castro u intervjuu za list La Jornada, prenosi jutarnji list.

Nakon revolucije 1959. vlast je krenula u akciju kojom je zemlju htjela riješiti homoseksualnosti jer su je smatrali proizvodom kapitalističkog društva.

Tijekom 60-ih i 70-ih mnogi su homoseksualci dobili otkaz, završili u zatvoru bez suđenja ili u radnim “kampovima za preodgoj”. Castro je rekao da su protiv gay zajednice počinjene “velike nepravde” koje su proizašle iz tradicionalne diskriminacije homoseksualaca na Kubi kakvoj su bili izloženi i crnci i žene.

No, rekao je da je u to vrijeme bio prezaposlen drugim stvarima, kao što su bile prijetnje iz SAD-a i pokušaji atentata.

- Našao sam se zaokupljen, prije svega, kubanskom raketnom krizom, ratom, političkim pitanjima - rekao je Castro.

Homoseksualnost je konačno dekriminalizirana 1979., govori se i o legalizaciji istospolnih zajednica, a kubansko državno zdravstvo danas osiguranicima plaća i promjenu spola.

I dok se kubanska situacija donekle popravila, u mnogim zemljama homoseksualci i dalje završavaju u zatvorima. Međunarodna komisija za gay i lezbijska ljudska prava objavila je popis 10 zemalja koje najgore tretiraju homoseksualce. Na popisu su: Egipat, Gambija, Honduras, Indija, Jamajka, Kuvajt, Kirgistan, Litva, Nigerija i Uganda.

slobodnadalmacija.hr

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 02, 2010 10:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mene samo zanima odakle ljudima pravo da se mesaju u nesto sto se njih apsolutno ne dotice

" I know the way to fuck them all...."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 02, 2010 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To se i ja pitam svaki put kad se daje izveshtaj iz UN-a o statusu Kosova.

The tears of a clown make the whole world laugh.

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 13, 2010 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nista protiv homoseksualaca i njihovih prava da zive kao slobodni i punopravni ljudi, sa mirom i u svom svetu...ako se pronadje dvoje istih takvih ljudi, lepo je da se vole, pa neka se i uzmu...ali deca...ne....deca su nevina stvorenja koja tek treba da spoznaju svet i imaju puno pravo da zive u pre svega bioloski podobnoj porodici koja ce im pruziti ljubav, ali i uzor...jer je poznato da deca uce po modelu i mislim da to nije prirodno okruzenje za njihovo odrastanje...

dragana.m
♫♪~unique~♪♫
<b>♫♪~unique~♪♫</b>

Datum registracije: 19 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 18, 2010 12:22 pm    Naslov poruke: Re: Homosexualni parovi i usvajanje djece Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Pitanje je jednostavno - sto mislite o ovome: treba li homosexualnim parovima dozvoliti usvajanje djece?
Ako DA, zasto DA?
Ako NE, zasto NE?

glasala za;
Citat:
NE, jer to nije prirodno

I to je moje mišljenje i ostat će do kraja života.
Nikada to ne bih mogla prihvatiti jer kao što piše to nije prirodno.

Jeste istina da Bog toliko voli čoveka pa mu je dao "slobodnu volju" izbora života i njegovog pravca, ali je i dao zakone. Jedine prave zemaljske zakone od kojih se iz dana u dan pojedinci udaljavaju i počinju da prihvataju sve pod onim "moderno društvo". I to moderno društvo nas i vodi u propast i uskoro će nas i dovesti do prave propasti!

Ne osuđujem ih ja niti ih mrzim ! Samo ne prihvatam takav način života, niti ću to ikad podržati!

WhiteWitch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 05 Sep 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 19, 2010 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako ima pravo da voli koga hoce i da bude s'kim hoce. Sto se tice homoseksualnih parova, podrzavam.
Sto se tice usvajanja, nisam ZA. Razlog je jednostavan. Uslovi u kojima ce to dete da odrasta, nisu prirodni. Dete moze da dozivi mnoge neprijatnosti, da ga zadirkuju sto nema mamu, vec prakticno, tatu i tatu ( ili mamu i mamu ). To moze da se odrazi na njegovu licnost.
Jednostavno, dete ce u vecini slucajeva imati raznih psihickim problema.

Citat:
Dvoje takve djece idu i isti razred u koji ide moja kcer. Uglavnom, djeca su sasvim normalna, nema nikakve razlike.

Ne znam koliko su ta deca stara, pa ne shvataju 'ozbiljnost' situacije. Ok, deca su na izgled fina i nista im ne fali. To niko ne moze da potvrdi!
Postoji mogucnost da su ta deca povucena u sebe, mogu da izgledaju normalno, a opet u njihovim glavama i dusi, ne. Ne budite toliko sigurni da su ta deca ok, i da kasnije nece imati nekih posledica.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 19, 2010 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

WhiteWitch je napisao/la sledeće:

Citat:

Ne znam koliko su ta deca stara, pa ne shvataju 'ozbiljnost' situacije. Ok, deca su na izgled fina i nista im ne fali. To niko ne moze da potvrdi!
Postoji mogucnost da su ta deca povucena u sebe, mogu da izgledaju normalno, a opet u njihovim glavama i dusi, ne. Ne budite toliko sigurni da su ta deca ok, i da kasnije nece imati nekih posledica.

Postoji mogucnost... mogu da... pises u kondicionalima, a oni nikad nisu dokaz, samo pretpostavka...

Na isti nacin ja mogu reci da postoji mogucnost da ces ti nekog ubiti, pregaziti autom. I sta sad...? Treba ti odmah danas oduzeti vozacku dozvolu?

Postoji mogucnost i da dijete heterosexualnih roditelja postane homosexualna osoba. Postoji mogucnost i da dijete heterosexualnih roditelja koje zivi u obitelji u kojoj vlada alkoholizam i nasilje postane neki novi Hitler. Exclamation :BLAH!:

Postoji mogucnost - ta fraza je puhanje u vjetar... ah da, pa postoji mogucnost da dobijem 300 milijuna dolara na lotu Mr. Green e, to bi bila festa Mr. Green

WhiteWitch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 05 Sep 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 19, 2010 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok, ovde nije rec o heteroseksualnim parovima. Glupo je da tako odgovaramo.
Ako cemo tako, i ako te bas zanima, istrazuj, pricaj, raspituj se.
I, samo jos nesto. Niko ne moze da prodre u osobu ako je samo pogleda.
Samo me zanima, kako si mogao da zakljucis da je sa tom decom sve u redu a da predhodno nisi imao kontakt sa njima.
Ne mozes u potpunosti biti siguran.

P.S. Nije puhanje u vetar. Postoji mogucnost. Deca imaju psihickih poremecaja, u vecini slucajeva. Mozes cak otici i do psihologa, malo se raspitati, posto vidim da ti je radoznalost zestoka. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Homosexualni parovi i usvajanje djece Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  sledeća
Strana 28 od 32

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon